odi u motokitu na fix sound pa zatim obriši 2 .db filea u /a/mobile/audio.
Eto prcko po mobu , briso lockanu mjuzu i umjesto da u motokitu stisnem za popravljanje zvuka, ja debil slisnem za rijesavanje problema sa imenikom i fileovima za zvuk na v525@v620 i sad ne radi niti slušalica niti mikrofon....SOS, ljudi help,, a jucer sam ga htio prodat za nesto novčića![]()
al sam moron.....![]()
![]()
![]()
![]()
odi u motokitu na fix sound pa zatim obriši 2 .db filea u /a/mobile/audio.
nece.... imo sam ja backup flexa , al sam kreten mjenjo windowse i kako mi se desi svaki put nest takvo uvjek ostanje na desktopu.... pa ako netko ima slucajno tu motorolu neka kreira flex pomocu flexkreatora u motokitu pa neka ga stavi u rapidshear.... flex nije velik svega nekih 500 kb.... ili ak netko ima drugo riješenje?
a da ga ponovno flashas? tj, mazneš monster pack, i riješena stvar....Izvorno postao OBA
Još bolje al nemrem nac monster flash nidje ...-.-. linkovi koji su bili više ne rade tak da ....rado ali od kuda?
E380_G_0A.03.40RIzvorno postao OBA
E380_G_0A.04.03R
jel ti pase koji od ova dva???
E380_G_0A.03.40R Bi bio cist dobar![]()
tj taj je i sad gore tak da moze taj ak ga imas![]()
imam ga...moram ga dignut na net..sutra cu usojet nadam se ..neda mi se doma..Izvorno postao OBA
evo rijesena stvar diguto je link je sticky temi zahtjevi ........
Evo skinuo sam flash, ali s kojim programom da ga puknem na mob?Mff ne
Ekstenzija faila je vf3?
da vidio sam da je vf3..treba ti za njega mss mislim da ce ti 358 verzija radit nek me netko ispravi ako grijesim..Izvorno postao OBA
Nece probo javlja mi
The file you have selected is not valid FuckerGSM.net Flash File (try to remove read-only attribute or re-download the file)
Možda neka druga verzija ?
Gdje mogu nabaviti firmware za Motorolu C450
probaj trazit ovdje:Izvorno postao netko3005
http://en.motofon.ru/index.php?optio...nc=select&id=2
Bookmarks