Stvarno čudno... Sumanjm da ima ikakve veze sa mrežom... Jesi možda probao izbrisati "call register", tj sve vratiti na nulu? Ili formatiraj fon... Možda je neka greška...
U zadnjih 2-3 dana mi uvijek u izborniku "Call Register" pod "trajanje zadnjeg poziva" piše 00:00 iako je poziv trajao 1-5 min svejedno...
...sve je počelo kad je na 2 dana nestalo tele2 signala tu kod nas. Dal ovaj problem može imati veze s tim, nekako mi je to nelogično.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Stvarno čudno... Sumanjm da ima ikakve veze sa mrežom... Jesi možda probao izbrisati "call register", tj sve vratiti na nulu? Ili formatiraj fon... Možda je neka greška...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mobitel bilježi sve pozive. I one kad samo stisneš zelenu slušku pa prekineš (to se računa kao 00:00:00).
Zapiši brojila odlaznih i dplaznih poziva. Ako se ona ne miču onda ćemo vidjeti.![]()
Meni se na starom ericssonu t65 dogodilo kad sam došao do 99:99:99 i onda se zablokirao brojac.Kad sam vratio brojcanik na nulu, proradilo je.
Ma glupost. Recimo "veliki Symbiani" imaju brojač samo do 99:99:99, nakon toga počinju opet od 00. To mi je stupidno jer npr. Nokia 6800 ima normalan brojač koji se resetira tek na 999.99.99.Izvorno postao konan1
Da se vratim na temu-možda se spajaš GPRS-om ili bez potrebe stisneš zovi-tipku, i onda ti stoji kao zadnji poziv-00.00.00.
hm..kako brojac moze doci do 99:99:99, zar nije moguce samo do 99:59:59 ??Izvorno postao konan1
![]()
cvita
Evo nešto novoPratio sam brojač odlaznih/dolaznih poziva i ne miće se... Nemam bog zna što velike pozive, sve skupa 05:29:55 sati
Očito je neki bug u brojaču... Budem probao resetirati phone, brojač nebi dirao sada.
Ne spajam se gprs-om (tele2 ga ni nema pa..)
Zelenu tipku ne stiščem bezveze osim ako ja to ne želimA i kad biram broj i odmah poklopim prije uspostavljanja poziva, neće ništa napisati i ne registrira trajanje poziva kao 00:00 (to znao od prije..)
Pogriješio sam, ali znate što mislim.Izvorno postao cvita
probaj resetirati fon i vrati brojac na nulu..
RoBee
Rješeno resetom telefona... huhh... Tnx na prijedlozima
Sad sam tek vidio temu, naime, i meni se na 6230i to događa. Jednom u mjesec-dva. Uvijek to riješim gašenjem i paljenjem moba. Mislio sam da je to možda jer mi je FW dosta star..
@darkovsky: Znači događa se, nisam izuzetak.. E da sam pomislio uopće na gašenje tel. a i ne pamtim više kad sam ga ugasio
tnx svima zasad![]()
Bookmarks