Ovako društvo, trebam help
Napokon mi je stigao 6600 kojeg sam naručio prije 2 mjeseca, i bio danas u firmi i dogovorio preuzimanje u pon...krenem ja van i zagledam K750! e sad me počelo mučiti: Da li uzeti K750 ili 6600! znam kaj mi bute odgovorili, uzmi što ti je važnije-symbian ili dobra kamera,mp3....ovak...pročital sam valjda desetak testova oba moba...! Kaj je meni najvažnije? imati mob kojeg nebum mjenjal za 5 mjeseci jer sam ga , da oprostiš, razjebo! Puno pišem poruke i trebam kvalitetan mob koji bude izdržal maltretranje...koliko sam čul, Nokia je tu puno bolja! i isto me muči kod SE kaj se navodno joistic brzo zezne...to nečem...ali naravno pošto je SE noviji ima neke stvari koje me privlače, tipa dosta dobra kamera (makar puno ne slikam) . Jedino kaj me kod te nokije ždere su dimenzije, mob je fakat velik...ali me full privlači symbian (da li je fakat toliko dobar kak neki vele???)
Ja od vas tražim da mi velite svoja mišljenja, kaj bi vi uzeli...samo me to zanima
zahvaljujem

) . Jedino kaj me kod te nokije ždere su dimenzije, mob je fakat velik...ali me full privlači symbian (da li je fakat toliko dobar kak neki vele???)

Bookmarks