evo baš sam sad čula na dnevniku
pa ne zvuči tako loše... osim možda za sirote radnike u siemensu koji će dobiti otkaz![]()
c/p Bug on line
...nisam znao di stavit temu pa...Nokia i Siemens su danas objavili da namjeravaju spojiti Nokijinu Networks Business Group i Siemensove djelatnosti vezane uz operatere u novu tvrtku pod nazivom Nokia Siemens Networks. Ovaj zajednički pothvat u kojem će oba partnera imati po 50% udjela stvorit će tvrtku u tržišnom segmentu infrastrukture i usluga u fiksnim i mobilnim mrežama. Sjedište nove tvrtke bit će u Finskoj.
"Vjerujemo da je partnerstvo sa Siemensom najučinkovitiji način da bismo dobili na veličini i ostvarili široku ponudu proizvoda što je neophodno da bismo se natjecali na globalnoj razini i stvorili vrijednost za naše dioničare," kaže Olli-Pekka Kallasvuo, generalni direktor tvrtke Nokia. "Komunikacijska industrija konvergira, a jaka i nezavisna tvrtka Nokia Siemens Networks imat će idealnu poziciju da pomogne klijentima da smanje troškove i povećaju prihode, istovremeno odgovarajući na izazove kovergencijske tehnologije." Olli-Pekka Kallasvuo bit će predsjednik Uprave Nokia Siemens Networksa.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo baš sam sad čula na dnevniku
pa ne zvuči tako loše... osim možda za sirote radnike u siemensu koji će dobiti otkaz![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nokia Siemens pa prije BenQ Siemens. Slijedeće? Motorola-Siemens? Alcatel-Siemens?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Alcatel je vec spojen s nekom firmom, zaboravil sam kak se zoveIzvorno postao Sljaka
Motorola ne treba spajanje s ni jednom firmom![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Pa onda ce bit Sony Ericsson Siemens ,
pa ce se poslje svi udruzit pa ce bit Sony Ericsson Nokia BenQ Siemens
by the way sjetio se par imena za njih
Nokia i Siemens se trebaju nazvat SieKia a BenQ Siemens SieBen![]()
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
...a benq-siemens ostaje...Izvorno postao Sljaka
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da je alcatel spojen sa tevisionomIzvorno postao Smrt
Jesi siguran? Pogledaj malo prvi Motorolin UMTS i Siemensov UMTS mobitelIzvorno postao Smrt
A za one koji nisu skužili, moj post je ironija. Mogao sam napisat Tesla-Siemens![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne radi se o istim odijelima...
odijelima ili odjelimaIzvorno postao gog
?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ah gog je uvijek tako riječit... bog zna što misli![]()
dođe, napiše jednu jednostavno složenu rečenicu i nestane
![]()
Hehehe, mea culpa...
A fak... pa koliko znam u zadnje vrijeme Siemensu neide nešta kvaliteta mobilnih uređaja niti je u stopu sa ostalim proizvodžačima... neka se bolje bavi alternativnim poslovima, a spajanje nekoga sa siemensom ... u ovom slučaju nokie je po meni glupost... nešta što proizvodi kvalite se spaja sa nečime što ima dobre ideje koje nakon što se jednom ostvare, budu zastarjele...
Siemens je nekada bio brand za mobitele... mislim, poslovna serija, ma perfekcija, od pojave prvih coulor mobitela zaostaje mnoogo...
mislim da će se međusobno savršeno nadopuniti. koliko sam ja shvatila siemens je jak u fiksnoj telefoniji, a nokiji to fali.
Siemens i dalje proizvodi bazne stanice i drugu opremu za operatere. Ericsson mu je velika konkurencija. Partnerstvo sa Nokiom će sigurno osigurati njegovu prisutnost u tom segmentu još dugo vremena, a tko zna, možda dođe i do razvoja nekig client-server aplikacija (poput BlackBerryia)...
Bookmarks