Ako ti hard reset nije pomogao onda nosi u servis, to je jedino logično.
Imam vario i vec mi se po drugi puta dogodilo da mi ne hvata niti jednu mrezu, signal je na nuli. Ne mogu nikoga zvati niti nista! Cak mi ne prepoznaje chip karticu, tako da ne mogu uci niti u imenik. Chip kartica radi jer stavim je u drugi mob i sve funkcionira. Prosli put sam to rijesio da sam resetirao vario, sta ga moram opet??
Please pomagajte?
Ako ti hard reset nije pomogao onda nosi u servis, to je jedino logično.
Ako imaš garanciju (a pretpostavka je da imaš) onda neznam zašto brineš----
ljepo odneseš ljudima pa nek rade,za to su i plaćeni,i naravno napomeneš da ti se to već događalo,tako da ti to trajno riješe,ali ako garancije nemaš,onda
vjeruj,uštedi si vrijeme,živce i novac i NE IDI U SERVIS,jer će te živog oderati
i napričati barem 100 besmislica tipa nije uređaj kriv,nestručno rukovanje,vlaga,voda,padovi,prenapon u el.instalaciji.........![]()
Koji su to lopovi na servisu! EM servisni centar!!!
Dosao sam tamo i rekao sam da mi vario ne hvata mrezu, da mi pobrise cijeli imenik. Kad napravim hard reset dobro je nekoliko dana i opet nestane mreza.
Jos im kazem nemojte mi samo napravit hard reset jer ce biti isti k...!
Nema problema dodjite za tjedan dana.
Nazove me serviser za tjedan kaze da dodjem po mob, on je to slozio, napravio je upgrade!
Dodjem na servis, upalim mob, pogledam rom date i naravno datum je od kada sam kupio vario. Kazem mu to, a serviser mi laze u oci da je on promijenio verziju softwarea i pravi od mene budalu!
Koji su to kreteni!!!
Daj nek mi neko pomogne, budem mu platio da mi slozi vario!
THX
@tin_zgb
Javi se ovdje, možda ti pomognu
Observeru, sta mi radis![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao rospaya
...a hebiga, samo pokušavam pomoći čovjeku
![]()
THX budem probao nest kod njih sredit.Izvorno postao observer
![]()
Sta se Rospaya buni?![]()
Imas MDA Vario jelda? Kupljen kod T-Mobilea, jelda? Budes skontao?Izvorno postao tin_zgb
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao rospaya
![]()
![]()
![]()
Pa daj mi ti nest sredi?
Bookmarks