koliko ja znam takva mogucnost ne postoji .....
znam da postoji spravica koja se kaci na USB i ima tu opciju, dobijao sam spam koji je reklamirao tu spravicu ... cini mi se da su je zvali profesionalni ulenjivac![]()
Dobio sam TV karticu Smart TV koja ima i daljinski upravljač sa svojim IR portom.
E sad me zanima postoji li način da taj isti daljinski koristim i za drge aplikacije, npr Winamp, WinDvd ili sl?
Zanimljivo da ga računalo ne vidi kao IR port več kao TV Tuner.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
koliko ja znam takva mogucnost ne postoji .....
znam da postoji spravica koja se kaci na USB i ima tu opciju, dobijao sam spam koji je reklamirao tu spravicu ... cini mi se da su je zvali profesionalni ulenjivac![]()
moze se . ja sam uz Winfastovu tv karticu imao daljinski i podesio sam u njenom softveru da preko daljinskog mogu pojacavati i stisavati zvuk , mijenjati pjesme i gasiti komp .
Ja uz ovu nisam dobio nikakav softver za daljinski. I dobio neku mikrouputu koja ne govori ništa.
potrazit cu ak imam jos upute od kartice negdje pa ti javim .
Kartica je smartTv a proizvođač innoDV. Na njihovim stranicamanema ništa pametno.
Ja sa SS2 daljinskim, i programom nekim, neznam bash kojim, meni se cini Grider, ma mozesh sta god hoces, samo malo nadjesh pluginove
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Inače, več sam zaboravio na nju. Inače, svi chipovi su Philipsovi.Izvorno postao blazzer
Izvorno postao Router
koji model?
ja imam neku , i htio bih isto to.
za pocetak , da mogu kontrolirat winamp.
ajd pliz pronadi ak mos
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
za 20kn se može napraviti jednostavni IR receiver, radi na bilo koji daljinski.
I uz program "Girder" može se podesiti apsolutna kontrola cijelog kompa: bilo koji program, explorer, sistemske komande itd. čak se može napraviti skripta za unos teksta ala mobitel (2=abc, 3=def itd)
www.cesko.host.sk: opis i shema receivera
Girder se spojio s nekom drugom firmom i postao komercijalan, ak neko treba stariju besplatnu verziju, mogu uploadat
Stvar radi na principu da se pošalje signal s daljinskog, koji se sprema i njemu se dodaje bilo koja komanda.
Ak se netko upusti u to, mogu mu pomoči oko pravljenja skripti (makar nije teško)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Lirc je ja mislim besplatan još uvijek. Ja koristim uICE, odličan program...
Lirc ide džaba![]()
Grider kod mene![]()
no koji je od ta tri najbolji , kad se vec idem zaje**** s tim ?
btw na daljisnkom imam 50 tipki ak to kaj pomaze
aaa instaliro sam taj Uice i stvarno je dobar , ima gro funkcija al dvije stvari me muče:
1)nemogu nac jeli .. produživač rada![]()
2)skuzio sam da mozes cak s njim i browsat po hardu (my documents bez beda), u redu je to al nikako nemogu namjestit na daljinskom tipke za gore dole .. odn sto god ja stisnuo , na OSD-u nejde gore dole , samo mogu ulazit u foldere ili izlazit.
kad stisnem na tipkovnici strelicu , onda radi
any help?
namjestio sam pod "hardware setup" skoro sve tipke.
pod "actions" ionak nigdje nema up i down
Zadnji uredio Ljubav : 13-06-2006 u 12:02
uIce sam ja koristio dok sam imao TV karticu u kompu i radio je odlično. preporučujem taj program. ima i razne pluginove za razne vrste aplikacija. možeš upravljat winampom, powerDVD-om, BSplayerom... a naravno možeš naučit program i na neke druge programe tako da ako koristiš neki drugi multimedijski program sa hotkeysima možeš i njime upravljat.Izvorno postao gog
http://www.mediatexx.com/
ovdje možete vidjet koje tv kartice podržava:
http://www.mediatexx.com/hardware.htm
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
mozel kakav updateIzvorno postao Ljubav
skinuo sam i taj Lirc al kolko vidim fajlovi su svi mutavih extenzija to je za Linux kao???
Ne kao, nego je to linux infrared remote controler
Probaj sa http://winlirc.sourceforge.net/
eto nakon par odgovora mislim da se shvaća da je ovo pretežito software pitanje... stoga ide u software podforum...
eto nastavite...
Bookmarks