vjerovatno je crkao lan inace to je za reklamaciju ako imas garanciju
imam jednu nforce 2 (7nf-rz) i ne radi joj LAN. nema niš u device manageru, nemrem na ADSL prek nje.
BIOS je najnoviji (F4), al na integrated peripherals nema etherneta (!?)
nForce driveri su svi isprobani (novi, stari, srednji)
jel imao tko sličnh problema?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
vjerovatno je crkao lan inace to je za reklamaciju ako imas garanciju
nema garanciju. a valjda je crko (iako svijetli lampica kad uštekaš kabel). Nema veze, stavil sam neku SISovu lan kartušu iz 1865.![]()
![]()
Probaj posebno dirvere baš samo za ethernet instalirat (ima drivera za nforce2 koji nemaju integrirane drivere za LAN).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
probal i to. mah..let it go....
ja bi uzeo neki stari UTP patch kabel, i rastavio ga, ubacio u kartušu i sa ohmmetrom ispitao kontakte dal ti se uopće dodiruje sa kontaktima sam kabel...
Pogledaj da ti nije LAN Diseblan u BIOSu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Upravo ovo, imam Nforce2 i ako si stavljao na fail-safe il nešto slično postavke onda ti je disableiran. Ja mislim da je to, idi u BIOS i enableIzvorno postao XLR8R
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
nema u biosu niš (trebal bi biti odmah ispod "Enable AC97" od zvučne ak se ne varam?)
stara tema, al samo da javim: išao sam kloknuti proc. malo po malo dižem FSB i restartam. Uglavnom, previše sam digel i komp se nije htio upaliti (kap znoja krene s čela). Onda na jumperu vratim FSB na 166, kresnem komp i upali se ok (fiju
). Dignu se windowsi i skoči "new hardware found: ethernet device". Nemam pojma kak, al sad radi:bunny:
![]()
Eto vidiš, ali nikad se toga nebih sjetio, a i sam znam da mi se prije jedno 2 godine dogodilo da klokani P4 1,8 i 848Intel chipset ploča nisu očitali zvuk...
hehe... moguće je... vjerojatno chipset zezo, bio pod opterećenjem, a trebo si mu samo malo napona dodati pri klokanju... nevermind... eto super što ti radi
Niste zaključali PCI sabirnicu kod klokanja...
Bookmarks