navigo nisam koristio, ali karta od tomtoma za istocnu europu, bar za HR, nije jako tocno, tak da.. isprobaj pa vidi, sto se tice hr viaGPS je tocan i dobra je pokrivenost cesta i sl, ali tomtom ljepse zgleda![]()
Pozdrav!!
Za PDA dali je bolja TomTom ili Navigo karta, što se tiče točnosti?
Ako sam profulao forum sorry nije namjerno.
Zahvaljujem se na odgovoru. I ja koristim za HR viaGPS 1.5 međutim ima dosta pogrešaka, barem što se tiče Sl. Broda
Zadnji uredio Problem : 06-04-2006 u 15:28 Razlog: Zahvaljujm
navigo nisam koristio, ali karta od tomtoma za istocnu europu, bar za HR, nije jako tocno, tak da.. isprobaj pa vidi, sto se tice hr viaGPS je tocan i dobra je pokrivenost cesta i sl, ali tomtom ljepse zgleda![]()
Za hrvatsku koristim Mireo Via GPS, i super je, za van koristim tom-tom, super radi! uredjaj je HP iPAQ hw6515
Koliko je velika tom-tom karta i da li je tvoja full varijanta?
ONE X & Sensation & Desire by HTC
tomtom east europe je 200mb
a zapadna ti ima svaka drzava pojedino, bolja pokrivenost, a sad kak se krecu neznam..
meni je nekih 15mb velika imam je samo za njemacku i austriju..to mi je najpotrebnije! software je integriran u iPAQ
E a da pogledaš od Garmina? Adria rute(Hrvatska a okolica) karta i predobra je! još ak koristiš njihu+ovu opremu nema boljega! Jedina greška kaj sam našo bila je jedan dio jenkomira ali sada je to u novoj verziji popravljeno! Svakako probaj i ostale karte ja imam karte za more sa cijelog sredozemlja i veliki dio europe!
imali nešto od toga za isprobati ili se mora kupiti i riskirati
važno ti je da ti je full varijanta iako ova prva nije bog zna šta.......
Pozdrav svima!
Ima li tko nacin da proradi Mireo viagps, i molim da mi kratko objasni kako nakon instalacije sa mireo stranice krenuti dalje.
Bio bi zahvalan!
iGo izgleda daleko daleko bolje od Mireo (za sada) - sto se tice tocnosti, obe se IMHO baziraju na istim kartama
Moj izbor bi bio Route66 sto se tice software-a ( ali karta hrvatske je nedoradjena, ima jedino zagreb ) , nakon toga bi se odlucio za TomTom ( ali takodjer karta hrvatske je nedoradjena ) , a nakon toga bi se odlucio za Garmin-a , ovo sve ostalo je shrot![]()
sta se mora kupiti za pocket pc da se moze koristiti gps
GPS reciver ( ako nemas integriran u uredjaj ) i software za navigacijuIzvorno postao domba
svaka cast - dao si dva prijedloga od kojih niti jedan ne moze koristiti kod nasIzvorno postao Shamanix
ja sam vidio 3 karte usporedno kako rade (u jednom autu, istovremeno, svi sa ukljucenom hr glasovnom navigacijom:bunny: ) i iGo i Mireo su u PPC uredjajima najbolje sto se moze dobiti za 100 EUR
obje se, na tvoju zalost, baziraju na istoj karti (mislim adriaroute), kao i velika vecina karata koje se kod nas prodaju tako da neces dobiti nista drugacije nacrtan SB, ako ti je sada los..
isto toliko kosta i Bluetooth gps reciever
Zadnji uredio jsp_m : 10-06-2006 u 20:59
Od ovih sto sam ja naveo, svi se mogu koristit u hrvatskoj, Route66 ima samo zagreb nazalost, TomTom ima solidnu pokrivenost, a garmin takodjer koristi adria route..
Sto se tice ovih sto si ti naveo, iGo jos moze proci, ali Mireo je smetje..
iGO ima dosta gresaka kod naziva i lokacija ulica za HR.
Isto tako ima gresaka i na TomTom-u...
Radi se samo o tome da ne mozete biti sigurni na dolazak na zeljeni cilj kada se uputite na put sa tim kartama (pogotovo u vecim gradovima) po HR-u.
Sto se tice tocnosti ipak viaGPS i navigo imaju minimalni broj pogresaka, bez obzira sto nisu estetski dotjerani.
Pozdrav.......
Bookmarks