Ja ti savjetujem-obriši čitav imenik iz mobitela (napravi backup za svaki slučaj).
Poslije toga kopiraj sve kontakte sa SIM kartice unutra.
ovako! ovo me već iritira da mi dođe da ga spizdim ali imam filinga da s enebi raspao..no da prjkeđem na stvar!
sve je super sve je za pet ali zaBoga! primim SMS! i u spremniku mi nepiše ime već samo broj! iako imm taj broj spremljen u mob pa i na sim.....
a katkada ispiše ime..katkada ne...
u čem je to problem?????
pa to je za poludit,kolko sam se već puta osramoio pitajući osobe da tko je to?? pa se mnogi tak i uvrijede..a ja nemam više snage objašnjavat da imam n-gage.
mama ti sestra!
Ja ti savjetujem-obriši čitav imenik iz mobitela (napravi backup za svaki slučaj).
Poslije toga kopiraj sve kontakte sa SIM kartice unutra.
hvala stari! bome bi ti puko reput sad ali kaže da ne mogu![]()
odo ja sad samo prebacit neke brojeve(i to jeeedan po jedan broj moram prebacivat na sim karticu! pa poludit ću ali odo ja to baš sad i probat
imali veze...recimo! ja imam neke favorit brojeve ap imam dva imena skoro iste brojeve?? recimo 098 123 456 a za favorit broj mi to piše 888098 123 456
mama ti sestra!
Ja imam sličan problem jedan 098 br imam memoriran u mobu, kada me zove ne piše ime koje sam memorirao nego samo broj, ista stvar sa sms-om
Probao sam sve izbrisat,stavit na sim...ali bezuspješno, to mi ne bi toliko smetalo da mi nije važan broj.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ma kaki..probo sam izbrisat imenik pa ponovno ubaciti niš ne pomaže.....
čudno!![]()
mama ti sestra!
probaj onaj soft reset moba. to bi moglo upalit. kombinacija tipki je već par puta negdje napisana, a ja ju sad ne znam napamet. to bi ti moglo upalit.Izvorno postao FaberOSK
taaman sam to sad htjeo pitat!Izvorno postao zerobravo
ne znam ni ja napamet! možda ima negdje neki FAQ! to bi trebalo bii negdje u ovom podforumu
![]()
mama ti sestra!
*#7370# je za reset moba,na taj mislite?Izvorno postao FaberOSK
zeemax
Bookmarks