lol meni sve moguće nakaze daju reputaciju ne obazirem
jel ti to stvarno tolko znaci da ti se obrise jedna neg rep?![]()
daj nebudi djete![]()
Nedavno sam dobio negativnu reputaciju za post koji to definitivno nije zasluzio (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20646), a osoba koja mi je dala mi se ispricala preko PM-a i rekla da nije bila namjera dati neg. reputaciju.
U Khidegovom slucaju ste brisali negativne reputacije koje je dodjelio, koje nisu bile primjerene, pa bi bilo fer da se i kod mene obrise...
http://img158.imageshack.us/img158/7...board016jc.png
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
lol meni sve moguće nakaze daju reputaciju ne obazirem
jel ti to stvarno tolko znaci da ti se obrise jedna neg rep?![]()
daj nebudi djete![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Pravila trebaju vrijediti za sve, sto ne?Izvorno postao Ljubav
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Teško da će ti obrisati tu reputaciju... Neka ti osoba koja ti ju je dala, ovaj put ispravi i da "pozitivnu" reputaciju... Tako ćeš bar biti na nuli... To se dogovori s tom osobom, jer znaš tko je...
A šta bi ti ja trebao reći... Dobio sam crvenu reputaciju, a potpis je bio "?"... Pa si ti razmišljaj... Kada sam koji post kasnije objasnio toj osobi o čemu se radi, i to potkrijepio, nisam dobio nikakvu PP da se osoba ispričala...
Iskreno, na reputaciju i ne obraćam previše pažnje...
Ipak treba pomagati ljudima na forumu, pa ćeš skupiti "pozitivnu" reputaciju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nije mi toliko stalo do reputacije opcenito, nego do prepotentnih ******* koji daju neg. reputaciju iz zabave. Trebalo bi uvesti obavezno potpisivanje ili potpuno ukinuce reputacija (i neg. i poz.)
www.gadgethive.com
Pa u svkom slučaju trebalo bi malo paziti ko kome daje negativnu reputaciju i na temelju čega...
Nego, tek sam sad skužio, imaš već preko 50 bodova, a imaš manje od 300 postova, pa neznam zašto si se toliko naljutio radi te jedne negativne reputacije... Vrlo brzo si skupio tu reputaciju i ne sumnjam da ćeš ju održati i/ili povećati...
No hard feelings, ali malo ohladi... Mogo si dobiti tu negativnu reputaciju, neznajući od koga je... Chill off..![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
bilo je govora o tome...Izvorno postao rospaya
vbulletin ne podrzava tu opciju da vidis tko ti je dao reputaciju(to samo admini mogu vidjet)
Ma dobro, necu propasti zbog toga, nego sam vidio da ima ljudi s tim problemima. Ocito je da se nesto mora napraviti oko toga.
www.gadgethive.com
Zasto ti je ta reputacija tako vazna? Ja sam prije dobio dosta negativne reputacije u chataoni kad je bila ona tema sa vw streetracom pa se nista ne bunim.
Izvorno postao SEGA
ali sada je vise nemas jer je reputacija iskljucena u chataonici![]()
Nije mi toliko do jedne neg. reputacije, nego do onih kojima to pruza zabavu. TO treba sankcionirati.
www.gadgethive.com
Ma ostala je ona.Izvorno postao prpic
Pretragom po forumu možeš naći hrpetinu postova koji se bave ovom problematikom, sve je već raspravljeno nadugačko i naširoko i nema se više što reći. khidegove reputacije su izbrisane jer je zloupotrebljavao reputacijski sustav
LMAO!Izvorno postao gog
Khideg je nas idol! On je Che ovog foruma!![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
te reputacije su zesce smece - najvise mi digne tlak kad netko mi da negativno a ne znam zasto jer se ni ne potpise , koje konjine.
ja sam jednom dobio negativnu reputaciju, a tamo komentar ono ful kul
Čovjek se slaže s mojim mišljenjem, samo se slučajno zeznuo, ja nisam ništa radio, jes me briga zbog crvene kockice![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Dužan sam tiIzvorno postao blazzer
!
evo ja cu svim nesretnima iz ove teme podjeliti po jednu pozitivnu reputaciju da vam bar malo ubazim bol![]()
lol....F*** the systemIzvorno postao RSRRCTDjsp_m
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pročitajte pravila vezana uz reputacije, nije dozvoljeno komentirati ih. A ti Router pripazi kako oslovljavaš druge forumaše...
edit: Korisniku Router je izdano upozorenje http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=346337#post346337
Zadnji uredio gog : 18-06-2006 u 00:57
Bookmarks