Dakle, kako da rijesim da mi 6630 ne mijenja svako malo izmedju UMTSa i GMS signala? Ne mogu to nigdje u mobitelu podesit. Thx u naprijed!
Dakle, kako da rijesim da mi 6630 ne mijenja svako malo izmedju UMTSa i GMS signala? Ne mogu to nigdje u mobitelu podesit. Thx u naprijed!
Trebao bi moci ovako nekako..
Tools -> Settings -> Network Settings -> Network mode i namjestis na GSM
prve verzije 6630 su imale problema sa handoverom saUMTSa na GSM i obratno pa se trebalo forsat ostanak na jednoj mrezi preko netmonitora. upgrade FWa je rjesavao to.
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao To0o0ony
koju verziju SWa imaš u telefonu?
evo da ne otvaram novi topic moze li mi neko objasnit posto iman nokiu N70 i sta da drzim UMTSa i GMS signal??? posto koristim Vip karticu cilo vrime!!
totalni san laik oko toga!!![]()
Ako ti ne treba UMTS, onda drži na GSM-u, jer je signal bolji i stabilniji i manje se troši baterija (IMO). Znači ako se ne spajaš na net preko moba ili ako ne koristiš puno Vodafonu live portal i gledanje RTL-a, ostavi na GSM-u.Izvorno postao vedran/st
imas pravo to san primjetija oko baterije a sta se tice Vodafonu live portala i gledanje RTL-a nemon uopce postavke za to a zva san one iz vipa i nemaju ni oni za N70Izvorno postao Drug Mile
![]()
Verzija je 2.39.15
Svako malo mi prebacuje sa 3G na GSM, to mi smaze bateriju dok si reko keks!
Imam takodjes problem sa umetanjem MMC-a. Kad metnem neku aftermarket karticu, koja inace radi u 6630... meni je telefon ne procita, ko da je nema... stavim orginalnu i sve radi, bez formatiranja.
Znaci, novija verzija softwera bi omogucila prisiljavanje mobitela da ostane na GSM signalu, i onda bi valjda uspio i karticu utrpat?
Znam da mmc mora bit dual voltage, mozete napisat koje vi koristite onda nemogu fulat. Sta jos... e,da! Sad mi jos samo netko mora objasnit kako da upucam noviji sw, po mogucnosti sam (znam ponesto, samo nisam siguran sta treba imat od opreme za to)![]()
Ja korsitim TakeMS memorijusku karticu i radi bez problema...
Što se tiče stavljanja novog softa, ako imaš račun odi u ovlašteni seris... Ako nemaš onda kod nekog tko se bavi mobitelima (otkodiravanje, stavljanje novog sfta, servis)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nokia ti garantira da će radit samo original mmc
Ja koristim Kingston-ovu od 256 mb i radi bez problema, ali svakako isprobaj karticu prije nego šta kupiš.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks