Dobio iPod u xxladsl ali problem sa punjenjem, puni se preko usb-a i to sporo! Pa me zanima jel mogu koristit punjac od iPoda 20gb samo da neki kabel nabavim? Moj je firewire a njen usb?
Dobio iPod u xxladsl ali problem sa punjenjem, puni se preko usb-a i to sporo! Pa me zanima jel mogu koristit punjac od iPoda 20gb samo da neki kabel nabavim? Moj je firewire a njen usb?
Koji kapacitet ipoda daju uz xxldsl? Kada podizes poklon(ja sam im faksirao zahtjev, pa me zanima)
Zadnji uredio Brunek : 04-05-2005 u 22:57
512mb ja podigo, odnosno sestra, 5 dana nakon ugradnje linije, i jedan dan nakon aktivacije!
jel ih jos ima ili je vec ispucano 1000komada
Inace radim u Iskonu ali nemam tu informaciju!
meni su rekli da ih jos ima kad sam se prijavljivao (prije 2 tjedna), nazovi pa pitaj!
kolko ima mb taj iPod Shufle
512.......
ja sam ga koristila otprilike tjedan-dva,i sve je ok,mali,slatki,lijepo se cuje,samo je veliki minus(-) to sto nema ekran...to uzasno zivcira jer ako neznas di ti je neka pjesma koju si zeljan cut,moras svih otprilike 100 pjesama izvrtit,a i nac stvari po folderima-upravo zbog ekrana...ali sve ostalo je![]()
Halo, ljudi, znate li što znači "shuffle"? Nisu to nekakve šufnudle i knedle, već drugi izraz za "randomize", odnosno nasumičan odabir... Zato ni nema display kada player sam bira redoslijed pjesama...
pa ok,ja samo govorim da mi se to ne svidja,uostalom stavim na tu opciju pa mi jednom stavi neku zescu pjesmu,pa odmah nakon toga laganicu...uzas,uopce nisam koristila tu opciju...Izvorno postao frish-KI
ja to nebi uzeo da me neko sili... taj shuffle je meni bez veze...
Seriously?
Meni je oduvijek shuffle opcija na mojem playeru, pa čak i na playeru u autu... Samo što više provedem prebacujući s pjesme na pjesmu tražeći ono što mi paše. nego slušajući glazbu...To je tak kad imaš skoro 20 GB glazbe uvijek sa sobom..
pa to samo znači da ništa konkretno neželiš slušat...ja imam i preko 20 gb pa uvjek nađem nešto za što sam raspoložen a shuffle nisam nikad koristio,osobno nevidim nikakvu svrhu toga
Bookmarks