ćini se jako zanimljivo, al nisam siguran da postoji ova usluga kod naših operatera, bar za sada nisam od nikog ćuo da je tako nešto koristio. iako bi vjerojatno dosta ljudi to objeručke prihvatilo.
Nisam uspio naći po forumu pa da vas pitam. Postoji li kod nekog od naših operatera usluga koja omogućava da se poziv naplati onome tko ga prima, naravno uz njegov pristanak.
Evo ja bih "potpisao" da ću platiti svaki put kad me se zove sa određenog broja, tako bi pozivatelj znao da me uvijek može nazvati bez obzira ima li novaca na njegovu računu. Ovo bi bilo zgodno omogućiti i nekim poslovnim partnerima tj. kupcima. Šta mislite, ima li vo igdje kod nas?
ćini se jako zanimljivo, al nisam siguran da postoji ova usluga kod naših operatera, bar za sada nisam od nikog ćuo da je tako nešto koristio. iako bi vjerojatno dosta ljudi to objeručke prihvatilo.
to ameri ko ludi koriste..barem na filmovima..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
za takve pozive postoji 0800 broj koji placa korisnik tog broja odnosno sve pozive upucene placa vlasnik tog 0800 broja.
dobar grah daleko se čuje
Ta je mogućnost postojala, mislim da još postoji, za pozive van preko operatora. Nazovete operatora na centrali, zatražite da vas spoji s određenim brojem, recimo u SAD i da trošak razgovora ide na trošak onoga koga zovete. Operator nazove i ako druga strana pristaje uspostavi vam vezu. U biti isto kao na filmu,![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Prilično sam siguran da to ima t-com za fiksne telefone. Mislim sa su se nedavno vrtile reklame u vezi toga.
Znam za 0800 brojeve, jel to moguće ugovoriti kod mobilnih operatera?Izvorno postao KaKaV NeReD
možemo ovo i zatvorit, tete sa help-deskova su promptno odgovorile da nema mogućnosti da primatelj poziva preuzme komplet troškove poziva.........fakat je to i logično, sva djeca u školama bi puno manje trošila kada bi ovo bilo moguće.
Zadnji uredio Inovator : 08-06-2006 u 23:01
Izvorno postao mateob
da t-com to ima, reklame bi se vrtile 24 sata dnevno o tome. oni imaju ono za povratni poziv, neznam kak to radi, ali znam da imaju
Evo tu sve piše
http://www.t-com.hr/privatni/priklju...9&k2=16&id=110
Bookmarks