Ljudi imam nokiu 6680i iz Njemacke i nosio sam je na kodiranje ali tamo su mi rekli da se u hrvatskoj jos n emoze dekodirati! Jeli zna nekog servisera da bi to mogao!![]()
Ljudi imam nokiu 6680i iz Njemacke i nosio sam je na kodiranje ali tamo su mi rekli da se u hrvatskoj jos n emoze dekodirati! Jeli zna nekog servisera da bi to mogao!![]()
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
mozes u beogradu
u hrv. tesko..
RoBee
Je_ _m ti pa u beogradu moze a kod nas ne! A mi smo kao razvijeniji od njih! pi..z..u ma...inu
Ponude na PM......
Očigledno nisi čitao teme na forumu.
O zaključanim Nokiama 6630, 6680, N70, 6280 itd (bb5) bilo je govora.
Naime, nije da ti moraš slati u Beograd zato što oni imaju, a mi ne, nego u BG živi jedini čovjek za područje Jugoistočne Europe (možda i šire) koji zna kod za otkodirati te mobitele. To je rad na crno, nema tamo neki servis koji bi ti to napravio.
Čovjek se zove Dean Kaljević, ako ti stvarno treba, mislim da na forumu ima jedan kolega koji zna njegov broj ili mejl.
Bb5 Nokije je prakticki nemoguce otkodirati, tesko ces to kod nas rijesit. Uostalom, Mobyy ti je sve dobro objasnio![]()
Testis unnus, testis nullus!
Pa tko ima taj broj i mail moram ga otkodirati nece mi stajati 100 godin au ladici! Posalji mi na PM
Ponude na PM......
Izvorno postao marko6630
starije BB5 serije je moguće dekodirat
da, mora slati baš zato što oni imaju, ni zbog čega drugog! i to nije rad na crno dejan ima servis već više od 10 godina. uz sve dužno poštovanje, malo razmisli prije no što pišeš...ovo ti nema smisla.Izvorno postao Mobyy
Bookmarks