Evo ovako ukratko:
Poprilično kompaktan telefon, zanimljiva i privlačna prednja strana (moja je crna), dok je straznja strana dosadna a kvaliteta izrade, po meni, za tu cijenu od 6000 kn nezadovoljavajuća, rasklimana i pomalo jeftina plastika stražnje strane, klimav gumbić za makro snimanje i općenito osjećaj rasklimanog slide up telefona. Tipkovnica relativno ugodna no još uvijek premala ekonomija prvog reda tipki, nekako mi se cini da su preblizu doljnjem rubu telefona.
Svaka pohvala 3,2mpx kameri i izrazito bistrom i jasnom ekranu. Dobra preglednost omogućena rasporedu ikona zbog kojih nije potrebno listanje početnih ikona.
Sljedeći prigovor ide na račun brzine softwarea koji je, cini mi se, porilicno spor sa zakašnjelim reakcijama na naredbe. Racimo, nevjerojatno spor ulazak u imenik telefona, a isticem, imam svega 50-tak imena.
Odličan WLAN. Funkcionira dosta dobro osim sto se na nekim stranicama cima, odnosno, ne dozvoljava mi unos pass i user name-a. Inace, spaja se brzo i unkcionira daleko bolje od gprs. Naravno, uvjetovano i brzinom protoka podataka.
Spajanje s kompom, odlicno (imam Apple), prijenos slika, mp3-a i svega ostalog funkcinira savrseno, govorim o plavom zubicu jer ostale načine (usb, irda) ne koristim.
Pohvala i reprodukciji glazbe, savrsena. U paketu se dobiva 3.5mm priključak s pop portom i kada ih spojim na zvučnike, zvuci stvarno kvalitetno (vjerojatno i stvar JBL-ovih zvučnika) al kad usporedim s iPodom, nema razlike, dapace, mozda cak i nijansu jasnije. Naravno, stvar je i kvalitete mptrice.
Iz samog paketa izdvajam i 128mb karticu, vezicu, maramicu za ciscenje, usb, cd sa programima, punjac i dodatni nastavak za stare punjace.
Trajanje baterije, nije testirano s obzirom da sam ga tek prvi puta napunio.
Kvaliteta video snimaka, ...tak tak. Klasicno kao i kod ostalih.
Ne znam trebam li jos sta navesti. Ako Vas nesto zanima, a znam odgovor...vrlo rado.
Moja ocjena od 1 do 10: vise od 7 a manje od 8, iskljucivo zbog izrade, cjene i sporosti programa.

Odgovori uz citat

Bookmarks