...jel se to men čini il su svi kontakti odlemljeni...ne znam kak ćeš to sredit...
Vozim se jučer u autu i slušam flash mp3 player i odjednom počne krčati (koda je zguljen cd LOL). Niš, kucnem ga prstom i svira dalje. Za par minut opet i sve češće. Onda ga ugasim i upalim i piše "no card found(?!)
Sad ga rastavim i imam kaj za vidjeti:
Ovo je zgleda samo kod mene moguče![]()
Kak to zalemiti tak sitno?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...jel se to men čini il su svi kontakti odlemljeni...ne znam kak ćeš to sredit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možda da sve radiš pod lupa-lampom; zagriješ iglu na lemilici i možda uspiješ![]()
hm,kako se ovo uopče dogodilo nije mi jasno,...ali za ovo postoji profesionalna lemilica sa nastavkom ,najbolje je da odeš do dečki u chipoteci pa da te oni upute,jel ovo je ni minuta posla
Ne znam kako ce ti pomoc ovo, mozda i pomogne, ali meni se na mp3 takoder odlemio dio za slusalice(isto jako sitno za zalemit) pa mi je deda uzeo veliku lemilicu i zbrusio je na vrhu tako da je napravio mali vrh skroz i onda pod lupu...Ali to ti je i nepotrebno radit ako imaju nastavci, samo meni se nije dalo ic kupovat to kad je moglo i na drugi nacin.
Ako to sam radio pazi da ne povezes nesto radi kratog spoja.
lol, ovo prvi put vidim !!
ja sam imao 6 ili 7 cd ili mp3 playera i nije mi se to dosada sesilo
Lineage 2 user
vražji kinezi!
Odnio kod frenda. Zalemili sa onom "lemeilicom" kaj puše vruči zrak.
Priručna stvarčica.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...uglavnom, uspio si...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Očito je bio hladan lem i sl...
glavno da je problem riješen,so![]()
Bookmarks