bil je dobar igrač šteta kaj je poginul... također zahvaljujemIzvorno postao smogovac
Neznam šta bi trebalo reći,ali na današnji dan je Petro poginuo,pa mu samo želim odati počast....
Dražene hvala ti za koševe,za zvuk mrežice,pobijedničke sirene,bio si vođa i kapetan,kakvog Hrv. više nikad neće vidjeti
Bog je htio igrati sa najboljima i zato nam ga je uzeo...
Dražene hvala ti za igru...
bil je dobar igrač šteta kaj je poginul... također zahvaljujemIzvorno postao smogovac
Bio je stvarno super i sad je otvorenje muzeja.Hvala ti Drazene!
Jesam ja jedini ovdje koji misli da je gospođa Petrović DEBELO pretjerala. Al' predebelo.
Te Dražen ovo, te Dražen ono, te Dražen spomenik, te Dražen kip, te Dražen muzej, te Dražen simo, te Dražen tamo... vjerujem da je teško izgubit dijete. Vjerujem da je neopisivo teško. Ali dosta više!
Toliko love utučeno u gradnju kulta kojeg nije trebalo graditi. Zar ne bi bilo bolje da je sav taj novac, ma makar pola tog novca, potrošeno na nekakav (primjerice) klub za mlade, na neku djecu kojoj treba (ili će pomoći). Neku školu koja se onda može zvat po njemu. Ulicu. A ne ga spominjat stalno i uvijek i svugdje. OK, bio je dobar. Bio je odličan. Možda i najbolji hrvatski sportaš 20. stoljeća (i to su mu dali). Ali mislim da je za hrvatski sport više napravila jedna Janica. Da, osim što je još živa, to joj je valjda jedina greška.
Svaka mu čast, al' mislim da bi bilo dosta toga.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja mislim da ti neznaš što pričaš..što se tiče Dražena pretjerivanja nikad dosta..
bd slazem se. a gospodja petrovic je jedna primitivna gadura...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
svkakvih ljudi...dobro čovječe,moraš baš pljuvati,daj zadrži to za sebe,nisam temu radi diskusije otvorio,nego zahvale
Inače sam ja jako protiv dizanja pojedinaca u nebeske visineIzvorno postao BlueDevil
ali moram priznati da sam ponosan i počaščen što se drži i održava uspomena na takvoga čovjeka i da je sve to što rade samo plus za našu mladež koja će imati ogroman uzor i primjer.
Mislim da nikakvi novci ne mogu pomoći kao što je uspomena i dugo sječanje na tako pozitivnu osobu!!!!
DRAŽENE HVALA TI!!!
Zadnji uredio VuKi : 07-06-2006 u 21:16
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
potpuno se slazem sa blue devilom,a jeste culi salamandera kaze da ce se jos investirat u taj muzej a vec je ukljukano tolko milijona.
drazen je bio car, ak nisi primjetio pljuje se po nekim drugim ljudima.
Ja bih samo rekao da mi je žao što više nije sa nama,i da mi je jedan od uzora pošto se i sam bavim košarkom.
DA ALI baš i nisi morao tako nastupiti jer ne pišemo u čast tim osobama nego Draženu!!!Izvorno postao flOorKilla
George Eliot
ja glupu hrv vladu ne kužim,. žale se da imaju tak veliki dug, a razbacuju se s milionima... samo investiraju u gluposti (no hard feelings) al zbilja dati milijun za muzej....... to su gluposti... samo govore milijun sim, milijun tam... a na kraju godine joj kakav dug imamo to je ovaj kriv, ne onaj je... i tak
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 07-06-2006 u 21:45 Razlog: zaboravil jednu riječ
Svaka čast BD slažem se s tobom!
Gđa. je debelo iskoristila smrt svog sina za samopromociju! Samo traži nove načine da se pojavljuje u medijima.
Naravno, skidam kapu Draženu!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ISTINA ali ovdje če se bar vidjeti malo od onoga što država bezobrazno i bezobzirno krade od poreznih obaveznika!!!Izvorno postao ipavli19
![]()
George Eliot
tako je vuki,nečemo nikog tu pljuvat...to sam htio reći...
da.. steta da je poginuo... tko zna gdje bi hrvatska kosarka bila danas da je on tu
Osjetim sarkazamIzvorno postao flOorKilla
ali nismo tu pisali zbog toga nego zbog velikoga nam čovjeka koji nam služi u sječanju na čast i ponos!
AMEN
George Eliot
daj zivcan sam pa se iskaljujem na forumu vidis da sam editirao post......
sarkazam ili ne... on je mrtav... naravno da mi je zao... ko i svih ostalih ljudi umrlih koje sam ajmo reci poznavao
OK svi mi imamo loše trenutkeIzvorno postao flOorKilla
ali ga nemoj gledati kao mrtvaca
nego kao osobu koja je nekome nešto značila-znaći-značit će za budučnost![]()
George Eliot
pa naravno da hoce..
![]()
samopromocija il ne covjek je zasluzio taj monumental.A kad pogledate taj covjek,Drazen je isto kao i Tomislav Ivcic bio medju prvima koji su vani govorili za Hrvatsku i za rat sta se dogadja.Tako da je zasluzio ovo.On je bio i bit ce legenda hrvatske kosarke i opcenito sporta.Malo pricate blesavoce.Sta ne ukinu SVIM nogometnim klubovima povlastice i smanje izdatke pa potpomognu sportske klubove slabije popularnosti.
Niste mogli ostavit temu o covjeku LEGENDI.![]()
![]()
Pocivao u miru Drazene.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izvorno postao BlueDevil
Janica je prema Drazenu niko i nista!Jer tad su bila drugacija vremena,nisi mogao samo tako nosit hrvatski grb na traci na glavi....Ovdje se radi o necem malo dubljem,o sportu i njemu kao covjeku dok Janica je samo skijasica i nitko vise.....
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mislim da bi ekipa koja se valjala po pjesku malo trebala kontrolirat oko toga kakva su vremena bila i tako dalje. Covjek je bio OK ali svi mi znamo koji smo ga gledali kakav je bio. ne mora niko pricat dalje kaj se mora za njega i bla bla bla.
BD, WB, Vuki i ekipa. ostali malo zganaca i u krevet jer drugo ne znam kaj bi reko. Niko ovdje nije protiv Drazena rekao niti A a vec su se nasli neki koji to imputiraju a kad je nastardaj onda su jeli jos cokolino. Mozda nebitno ali isto ko da ja uzdizem Marina Getaldica a nokad ga nisam videl u zivotu nego samo cuo o njemu i procitao sta je sve on napravio.
Za Ivcica istoali nema veze sa nacionalizmom nego zato kaj je bio prava faca i kaj su mu od koncerta u Australiji uspjeli izgubiti cek od nekih milju i kusur dolara za donaciju hrvackoj.
dobar grah daleko se čuje
šećer na kraju![]()
kao i uvijek,naravno u pravu si![]()
Bookmarks