Ta je usluga besplatna... Bar bi trebala biti...
Čini mi se da je jedina razlika onome ko te zove (091) pa presmjeriš na 095, onda on plaća skuplje...
s obzirom da koristim dvije sim kartice u jednom mobu (sa dual-sim adapterom) preusmjerio sam si pozive sa vipa-> tele2 i tele2->vip kad je jedna od mreza nedostupna. dakle, sve funkcionira kako treba kad me netko nazove na vip,pise mi "preusmjereni poziv" na tele2.
pitanje je dali ja placam nesto tu uslugu preusmjeravanja poziva vipu ili telcu?
tnx
Ta je usluga besplatna... Bar bi trebala biti...
Čini mi se da je jedina razlika onome ko te zove (091) pa presmjeriš na 095, onda on plaća skuplje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da, onda mi i to nije u interesu da netko placa skuplje kad me zove, iako mi se to cini malo nelogicno, jelda?
znat cu malo sluzb za korisnike ako sto znaju...
tnx
milsim da i nije besplatno..mislim da taj koji zove tebe zove normalno a ti placas poziv sa jedne svoje kartice na drugu!Izvorno postao igl
nista, ja placam kad me netko nazove ako je poziv preusmjeren, kao da ja zove s jedne mreze na drugu. katastrofa,ne isplati mi se nikako, a bas sam se ponadao...![]()
poz
preusmjeravanje placas....do broja na koji te zovu placa pozivatelj...a od tog broja do broja na koji si preusmjerio ti placas...to jes sa onog broja sa kojeg ide preusmjerenje...Izvorno postao igl
igra logicnosti...zar ne...
![]()
Tako je!Izvorno postao revo
Ja radim sličnu stvar pa znam; onaj tko zove tebe na 091 plača to normalno, a to što je tebi preusmjeren poziv sa 091 na 095 plačaš ti - znači kao da si uzeo svoj VIP broj i zvao nekoga na TELE2 - simple as that![]()
Izvorno postao igl
heh tako sam se i ja ponadao kad mi je žena u tele2 SZK rekla da je preusmjeravanje besplatno , a ja si mislim kako dobra stvar...kad ono tetau SZK me malo zaje**la!!!
hhahahaha...ma na tele 2 nemijes vjerovati nikome....u biti svi tamo lazu...od direktora do ''tete'' na szk...Izvorno postao mobman
da se tako moze...odavno bi ja preusmjerio svoj kucni broj na mobitel....![]()
pa mozda je mislila na to da je sama usluga besplatna odnosno da nije potrebno platiti aktivaciju i slicnoIzvorno postao mobman
dobar grah daleko se čuje
Teta te nije prevarila. Usluga preusmjeravanja je besplatna. Na svim mobilnim mrežama.
Ali nije besplatno ako preusmjeriš jedan mobilni ili fiksni broj na drugi. U ovom slučaju plaća se cijena uspostavljene veze (razgovora) kao da si s broja koji je preusmjeren nazvao na broj na koji je preusmjereno (ovo važi za sve mreže, fiksne ili mobilne).
Zasada je jedino besplatno preusmjeravanje na automatsku sekretaricu ("pretinac za govorne poruke") davatelja usluga. Čini mi se da je kod VIP-a preslušavanje poruka na "sekretarici" sa svog mobitela besplatno (bilo je prije), a za ostale nemam pojma.
i kod ostalih je besplatno, barem pretplata
teta ga je prevarila...jer mu prodaje maglu...to jest posredno ga nagovara da to napravi...da preusmjeri poziv te sebi nabije racun...Izvorno postao Kuki
ne, ne krivo ste svi skužili ja sam pitao i za korištenje te usluge...da li se naplačuje i koliko je ona je rekla da je besplatno , onda sam je još jedamput pitao jer sam mislio da me nije dobro skužila , pitam je da li ja išta plačam kad preusmjerim poziv...ona:ma u potpunosti je besplatno bla bla bla...onda kad sam drugi put zavao u vezi nečeg drugog , neki tip se javio pa sam ga i to još jednom usput pitao i rekao: da naplačuje se korištenje....Izvorno postao KaKaV NeReD
točno to kako je revo rekao prodaju maglu i netreba im vjerovat....
a jednom sam pak ja ženi iz tele2 objašnjavao a ne ona meni
ne bi rekao da žele prevarit nego jednostavno nemaju pojma ni o svojim uslugama a još manje o mobitelimaIzvorno postao revo
![]()
...
Zadnji uredio mobman : 05-06-2006 u 12:06
a onda OK. ali ipak mislim da nije prodavanje magle nego neznanje.Cak i Tele2 se ne sluzi valjda sa takvim klosarskim trikovima.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks