ne prenosi se. Billing pocne ponovo zbrajati od 00:00 sati.
...točnije, ne znam kak da bolje objasnim - mislim na to da se promet koji je napravljen, tj. koji će biti napravljen, 31. u mjesecu - da li se on prenosi u idući ako veza ostane aktivna poslije 00.00h...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne prenosi se. Billing pocne ponovo zbrajati od 00:00 sati.
dobar grah daleko se čuje
prenosi se... upravo mi se to dogodilo prošli mjesec
pričali smo već o tome na forumu ... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21977![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Prenosi se, ovisno o vremenu spajanje i diskonektanja
Dakle ako si se spojio 31.05 u neko doba, skinuo recimo 250 Mb, odspojio se 01.06 u neko doba onda ti tih 250 Mb ide u 6 mj.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ja to nisam primjetio.
Slicna me je stvar zanimala za telefonski racun ali sustav naplate je u sekundu promjenio tarifu.
To bi trebali uvazit kao reklamaciju jer se ocito radi o propustu u naplati.Izvorno postao Smrt
Neynam bas dal ce oni uvayiti tu reklamaciju, al da vidis bas bi mogo zagnjavit nekog i sluzbe za korisnike.
Bas cu sutra isprobat da vidim jel to tako, da budem 100% siguran
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
...mogao bi i jaIzvorno postao Smrt
jer sam već pri kraju sa dopuštenim prometom pa zato pitam... hvala na odgovorima...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
baš mi je palo na pamet kako bi mogla nazvati službu i pitati ih kaj s tim prijenosom... ajde ondak ti to nazovi pa sve fino preispitaj i naravno podnesi izvještajIzvorno postao Smrt
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
i ste zvali?
Na stranici t-com (dio za provjeru potrošnje) u dnu popisa spajanja piše da se zbog tehničkog ograničenja promet prebacuje u slijedeći mjesec, ako je veza na prijelazu iz mjeseca u mjesec aktivna.
Isto potvrđujem iz vlastitiog iskustva, zadnja dva mjeseca...
Bookmarks