Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 37

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy Ne znam što da odaberem

Dakle, problem je slijedeci:

Trebam nešto malo, s dobrom kamerom, organizerom, dobrom telefonijom, preglednikom dokumenata (word, excell, pdf), dosta memorije, USB, bluetooth.

Znaci hocu nesto malo sto mogu nositi u dzepu.

Prakticno mi je imati stylus, medjutim, izbor takvih telefona nije bas najbolji: uglavnom su skupi ili nezgrapni.

Najavljen je samsung sgh-i750, sliding s touchscreenom, ali ga jos nema a i bojim se cijene ( a i kvalitete).

Ako uzmem nesto bez stylusa, hocu li se napatiti unosenjem podataka?

Recimo da bih dao do 3500 kn.

Hvala na svim sugestijama.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sada dolaze ova dva nova sonyericcsona w950 i m600, to si malo pogledaj, jedino sto nemaju kameru

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    POgledaj MDA seriju, mislim da bi ti Compact bio odlican, no unos podataka samo sa stylusom zna biti zamoran. MDA 3 ima QWERTY tipkovnicu no nesto je veci.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hagenuk S200. Možeš ga kupiti u njemačkoj za 200-300 eura. Ima stylus, Palm OS garnet, 122 g (28 grama lakši od malog MDA Compacta), triband uređaj, 160X220 pixela rezolucija ekrana (:-(), 65000 boja, 1,3 megapixelna camera, snimanje videa, podržava, kao i večina palmova MMC i SD card bez ograničenja (2 gb, najavljeno 4 i 8 gb ). 1300 mAh jaka baterija (pravi Palm:-)).
    Način povezivanja: Infrared, Bluetooth, USB, GPRS.
    Interno 64 Flash RAM-a, 32 mb SDRAM-a.
    Podržava javu, mp3, mp4, midi, e-mail client, mms, wap...
    3,5 mm šteker za slušalice (standard za večinu današnjih uređaja).
    S obzirom da se radi o Palm uređaju, znači da ga možete sinhronizirati s windowsima, MAC-om, ali i s Linuxom!!!

Možeš ga kupiti preko e-baya. Moj killer uređaj bio je Treo 600 i prvi je uređaj koji sam kupio na taj način. Nedavno sam kupio i Treo 650...
    Ebay rules!!! :-)
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Poco F3
    Godina
    43
    Bodovi
    14.594
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.594, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da bude pravda zadovoljena, spomenut ćemo i MDA Vario

Vario je križanac između MDA III i MDA Compacta; dakle veličina mu je između mda3 i compacta (bliže compactu) ima qwerty tikovnicu i WLAN. Ako si kojim slučajem gamer i od uređaja želiš napraviti gaming mashinu onda bolje uzeti Compact zbog boljih preformansi u odnosu na Vario (vario ima 200 MHz procesor, a Compact 416 MHz).

Ako ti se nikamo ne žuri, najbolje bi bilo počekati da padne cijena novoj Nokiji N80 pa si ju onda piknuti, jer se meni čini da ova Nokija ima vrhunski potencijal i stvarno jest i bude killer uređaj na smartphone sceni ove godine, zajedno sa SE P990 (za ljubitelje touch screena) koji nikako da se pojavi.
    "Captain, could I play some jazz?"
    "Make it soul, No. 1"

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SlaWeX
    Da bude pravda zadovoljena, spomenut ćemo i MDA Vario

Koliko god nisam pobornika Palma, Treo 650 bi bio odlican odabir.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Poco F3
    Godina
    43
    Bodovi
    14.594
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya
    Koliko god nisam pobornika Palma, Treo 650 bi bio odlican odabir.
    Ja bih se osobno jako tesko odlucio za Treo seriju... Prvo što me bode u oči je bajuneta (antena) na vrhu uređaja.. Mislim da sam jednostavno prerastao uređaje s antenom Kad bih već uzeo Treo, uzeo bih Treo 700 zato jer ima Widnowse, a oni ipak imaju bolju podrsku softvera i igara. Ali opet me tu bode u oci njegov square screen i njegova nestandardna rezolucija ekrana koja ubija kompatibilnost sa mnogo sjajnog Pocket PC softvera. Istina, sad se za mnogo PPC softa rade portovi za VGA i Square screenove (i novi OS), ali.. za sad je to samo mali kolač od velike torte PPC softa
    "Make it soul, No. 1"

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svoje subjektivne dileme ostavi za sebe. Treo 650 najprodavaniji je smartphone, što nešto ipak znači. Antena je retro i cool i jednostavno ju obožavam, kao i večina korisnika,a palm ima više aplikacija od PPC i to puno više.... Osim toga manji je od PPC uređaja (izuzetak je MDA Compact)...Palm najviše uvažava želje svojih korisnika, što se vidi po prodaji, a to što je T-mobile uvezao par modela HTC-a s windowsima koje si vidio u izlogu i odlučio kupiti ne znači da si kompetentan govoriti o treu, kojeg očito nikada nisi ni vidio, a kamoli radio s njim.... Sorry ako se varam...
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats
    Svoje subjektivne dileme ostavi za sebe. Treo 650 najprodavaniji je smartphone, što nešto ipak znači. Antena je retro i cool i jednostavno ju obožavam, kao i večina korisnika,a palm ima više aplikacija od PPC i to puno više.... Osim toga manji je od PPC uređaja (izuzetak je MDA Compact)...Palm najviše uvažava želje svojih korisnika, što se vidi po prodaji, a to što je T-mobile uvezao par modela HTC-a s windowsima koje si vidio u izlogu i odlučio kupiti ne znači da si kompetentan govoriti o treu, kojeg očito nikada nisi ni vidio, a kamoli radio s njim.... Sorry ako se varam...
    Rekao sam da nisam pobornik Palm, sto je moje pravo misliti i izraziti, ne vidim u cemu je problem...?

A ionako sam ga covjeku preporucio pa ne vidim zasto se zalis. Imam svoje razloge zasto ga ne volim.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Poco F3
    Godina
    43
    Bodovi
    14.594
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .. a palm ima više aplikacija od PPC i to puno više....
    Hm? Ajd molim te, posjeti malo ovu poznatu stranicu u gejmerskom svijetu koja ne favorizira niti jednu platformu: http://www.clickgamer.com/index.htm i usporedi broj igara za svaku platformu posebno -> vidjet ćeš da broj PocketPC igara premašuje broj Palm igara za dva puta. Pogledaj žanrove i vidjet ćeš da u svakom žanru vodi PocketPC s duplo većim odabirom igara. Pogledaj na http://www.clickapps.com/index.htm i vidjet ćeš da i aplikacija ima duplo više nego za Palm.

Spomenuo sam ta dva click site-a jer su mi se činili zgodni radi usporedbe, ako ti imaš kakve dokaze da me uvjeriš u svoju tezu, slobodno ih izbaci ovdje pa da svi vidimo

Samo nemoj da i ovaj thread postane flame
    "Make it soul, No. 1"

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry, tebi nije bilo upučeno....

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry, tebi nije bilo upučeno....
    OK onda
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ oboje

Istina je da Palm ima vise aplikacija... Ne mogu naci konkretan dokaz, ali evo:

In 2001, there were over 13,000 commercially available software programs for Palm versus 1,600 for Pocket PC (although the gap is shrinking)

Dok se danas radi o nekih 20 naprama 30 tisuca u korist Palma.

http://palmtops.about.com/cs/pdafact..._Pocket_PC.htm
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Poco F3
    Godina
    43
    Bodovi
    14.594
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ oboje

Dok se danas radi o nekih 20 naprama 30 tisuca u korist Palma.

http://palmtops.about.com/cs/pdafact..._Pocket_PC.htm
    Ja sam govorio iz osobnog iskustva; na mIRC-u se naprimjer moze naci vise softa za PPC, na netu sam naisao na opsežniju ponuda softa za PPC i tako dalje. Možda griješim, ali čini mi se da se iz dana u dan sve više favorizira Windows Mobile platforma, a Palm OS lagano napušta.. 2001 je valjda bila takva situacija (ti znaš, ti si guru ), ali ja vjerujem kako se u sadašnje vrijeme (velikih 5 godina after) za svaku Palm aplikaciju naprave 2 ili 3 WM aplikacije.
    Zadnji uredio SlaWeX : 22-05-2006 u 20:08
    "Make it soul, No. 1"

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se igrica tče, PPC je bolji. Ako želiš gadget za igrice bolje da razmisliš o gameboyu ili o playstation portable...-)
    A što se tiče aplikacija palm je bolji. Nemam vremena da ti to dokazujem sada, provjeri... ukucaj u google PPC vs PALM.....

Tim bi zaključio ovu debatu...
    Meni je važniji PDA zbog drugih stvari, igrice su sporedne....

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaj tebi treba podcrtati ono DANAS?

Vjerojatno će PPC imati veći izbor uskoro, ali Palm uskoro mijenja platformu, tj. počinje sa Linux baziranim OS-om, kao i obnovljenim Palm Cobaltom. Prvi bi trebao zasjeniti bugoviti Windows Mobile.... nadam se...
    Vrijeme je da dobijemo nešto bolje....

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaj tebi treba podcrtati ono DANAS?

Vjerojatno će PPC imati veći izbor uskoro, ali Palm uskoro mijenja platformu, tj. počinje sa Linux baziranim OS-om, kao i obnovljenim Palm Cobaltom. Prvi bi trebao zasjeniti bugoviti Windows Mobile.... nadam se...
    Vrijeme je da dobijemo nešto bolje....
    Koliko sam vidio ALP ce biti vise okrenut smartphoneovima i takvim aparatima, sa GSM funkcijama. Mislim da bi bilo vrijeme da odustanu od Palm OS-a, no da ipak ostave emulator u ALP-u.
    www.gadgethive.com

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Cijena, cijena dragi moji, razliku u cijeni dajete za licencu Bill Gatesu.

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zukae
    Cijena, cijena dragi moji, razliku u cijeni dajete za licencu Bill Gatesu.
    Nije to nista puno, najvise 5$...
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O tome sam čitao... Palm OS ostaje integriran u ALP-u do daljnjega (nešto kao emuulacija). Brijem da će ALP izgledom biti sličan palmu, na početku, dok će performansima nadmašiti sve platforme uključujući i WM 2005, Symbian i Palm.
    Inače svi Treo uređaji kategoriziraju se kao smartphone uređaji i palm ih je prepoznao kao najveći potencijal, pa sad započinju s bržim razvojem smartphone-ova. Kad pokušavaš preko bluetootha upariti se s Treom prepoznaješ ga kao phone, dok Compact npr. prepoznaješ kao PDA.
    Mislim da je razlog zašto će se palm usmjeriti na smartphone ALP taj što phone aplikacija na palmu ne radi tako dobro kao npr. na symbian UIQ, ali ipak bolje od Windows Mobile. Ako porade na tome rezultat bi trebao biti killer gadget:-)
    A što se windowsa na treu tiće moje je mišljenje da palmu ta avantura nije trebala, ali ako im pomogne da se vrate na vrh, a čini se da se vračaju onda o.k. Btw, da se ne zaboravi, kad se iz Hrvatske gleda čini se da je sve puno MDA, T-mobile i windows mobile uređaja, ali preko bare u UK i u Italiji, Švicarskoj malo je drukčije. TIM Italija i Orange Suisse imaju Treo u ponudi već par godina (uključujući i treo 600), tamo je malo drukčije....

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O tome sam čitao... Palm OS ostaje integriran u ALP-u do daljnjega (nešto kao emuulacija). Brijem da će ALP izgledom biti sličan palmu, na početku, dok će performansima nadmašiti sve platforme uključujući i WM 2005, Symbian i Palm.
    Inače svi Treo uređaji kategoriziraju se kao smartphone uređaji i palm ih je prepoznao kao najveći potencijal, pa sad započinju s bržim razvojem smartphone-ova. Kad pokušavaš preko bluetootha upariti se s Treom prepoznaješ ga kao phone, dok Compact npr. prepoznaješ kao PDA.
    Mislim da je razlog zašto će se palm usmjeriti na smartphone ALP taj što phone aplikacija na palmu ne radi tako dobro kao npr. na symbian UIQ, ali ipak bolje od Windows Mobile. Ako porade na tome rezultat bi trebao biti killer gadget:-)
    A što se windowsa na treu tiće moje je mišljenje da palmu ta avantura nije trebala, ali ako im pomogne da se vrate na vrh, a čini se da se vračaju onda o.k. Btw, da se ne zaboravi, kad se iz Hrvatske gleda čini se da je sve puno MDA, T-mobile i windows mobile uređaja, ali preko bare u UK i u Italiji, Švicarskoj malo je drukčije. TIM Italija i Orange Suisse imaju Treo u ponudi već par godina (uključujući i treo 600), tamo je malo drukčije....
    Palm je nazalost krenuo prema dolje, sad je vrijeme da se konacno opredjele sto namjeravaju raditi. Mislim da je najlogicnije da kao flagship proizvodu uzmu Treo seriju, a i dalje nastaviti Zire (dosta dobra prodaja) no sigurno im treba nesto novo u klasicnim PDA uredajima. NVRAM i ALP ne mogu sve napraviti...

Jos da su nekako zamjenili push e-mail sa onim Blackberry tipa, gdje bi im bio kraj?
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Palm je nazalost krenuo prema dolje, sad je vrijeme da se konacno opredjele sto namjeravaju raditi. Mislim da je najlogicnije da kao flagship proizvodu uzmu Treo seriju, a i dalje nastaviti Zire (dosta dobra prodaja) no sigurno im treba nesto novo u klasicnim PDA uredajima. NVRAM i ALP ne mogu sve napraviti...

Jos da su nekako zamjenili push e-mail sa onim Blackberry tipa, gdje bi im bio kraj?
    Blackberry je moguće koristiti na Treu 650, zato i je najprodavaniji, i slovi uglavnom kao smartphone bussines klase. Od ove godine Palm zajedno s Research in Motion (RIM) nudi uslugu blackbarry, tj. software za treo 650. Vidim da si počeo baratati stručnim izrazima, svaka čast, imaš dobre argumente:-)

A evo što se statistike u Svijetu tiče (najprodavaniji PDA uređaji):
    1. RIM 21,4 %
    2. Palm 18,6 %
    3. HP 15,2 %
    4. Nokia
    5. T-mobile 5,5 %

Ili više za one koji razumiju njemački:
    http://www.pdassi.de/shownews.php?news_id=1878
    Zadnji uredio speedcats : 23-05-2006 u 00:19

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Blackberry je moguće koristiti na Treu 650, zato i je najprodavaniji, i slovi uglavnom kao smartphone bussines klase. Od ove godine Palm zajedno s Research in Motion (RIM) nudi uslugu blackbarry, tj. software za treo 650. Vidim da si počeo baratati stručnim izrazima, svaka čast, imaš dobre argumente:-)
    Da je out of the box, bio bi vise popularniji medu onima koji su nezadovoljni sa malo opcija kod Blackberryja i nepostojecom multimedijom.

A statistike su zanimljive, no Palm ipak pada... Koliko se sjecam, prije 2 godine je drzao oko 50% trzista. Mislim da PPC ipak vodi po prodavanosti, a i mislim da je Nokia ovdje uljez
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo još nešto u svezi Palma i njegovog navodnog kraja. prošli tjedan izdan je novi Treo 700p, a najavljena su jo 2 tjekom godine, oba s palm OS-om (Hollywood bi trebao imati i WM2005 OS).
    Krajem godine Vodafon Germany plasirat će novi uređaj na tržište (I-10 Palm-Smartphone). Karakteristike:

Palm OS - Garnet
    GSM quad band- 850, 900, 1800 und 1900 MHz
    EDGE
    MP3 Music Player
    Documents To Go
    Bluetooth 2.0
    3 Megapixelna kamera

Toliko o kraju Palm OS-a...:-)

http://www.mobile2day.de/news/news_d...ml?nd_ref=4912

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo još nešto u svezi Palma i njegovog navodnog kraja. prošli tjedan izdan je novi Treo 700p, a najavljena su jo 2 tjekom godine, oba s palm OS-om (Hollywood bi trebao imati i WM2005 OS).
    Krajem godine Vodafon Germany plasirat će novi uređaj na tržište (I-10 Palm-Smartphone). Karakteristike:

Palm OS - Garnet
    GSM quad band- 850, 900, 1800 und 1900 MHz
    EDGE
    MP3 Music Player
    Documents To Go
    Bluetooth 2.0
    3 Megapixelna kamera

Toliko o kraju Palm OS-a...:-)

http://www.mobile2day.de/news/news_d...ml?nd_ref=4912
    Jos cemo vidjeti kako ce taj PDA ispasti, vec sam vidio 2-3 slicna koji su propali... No nisi spomenuo to da Palm nece do kraja godine izdavat klasicne PDA uredaje. Mislim da im oni daju pozamasan dio profita, vise od Trea.
    www.gadgethive.com

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Pun hard, ali čega- ne znam
    By darkovsky in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-04-2006, 12:21
  2. virus koji ne znam kako obrisati!
    By zerobravo in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 56
    Posljednji post: 11-04-2006, 09:05
  3. w800 ne znam nisto o njemu...
    By smea in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 18-03-2006, 16:25
  4. Kako okrenuti diodu?(ne LED,nju znam)
    By sms freak in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-02-2006, 21:10
  5. Odgovora: 3
    Posljednji post: 05-05-2003, 15:34

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove