Službeno je predstavljen i može ga se virtualno isprobati na:
http://www.sonyericsson.com/z200/
![]()
![]()
![]()
Iako ne volim telefone "na preklop", ovo izgleda zanimljivo...
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komuni...200030904.html
Zadnji uredio vivicav : 04-09-2003 u 14:26
Službeno je predstavljen i može ga se virtualno isprobati na:
http://www.sonyericsson.com/z200/
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 06-09-2003 u 01:38
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i taj mi se cini preglomaznim... ali fora uzgleda, onak bas mladenacki...
Mmmm...zgodno i primamljivo.
She is my sin...
Je li moguce da ovaj mobitel nema MMS iako imam ekran sa 4096 boja?!
moguce je
znam da je moguce, ali da stvar bude gora, ne samo da je moguce, nego i je tako...
Pogledao sam na www.sonyericsson.com/z200/ i ovaj model STVARNO nema MMS, samo EMS... joj zamislite kako pametno!
Makar nema antenu ili...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Pa nema MMS kad to nije telefon za techno-freakove...
Ma baš me zanima koliko od vas koji IMATE MMS telefon doista i KORISTITE MMS???
Ja ga imam, a samo primam besplatne poruke od VIP-a, a slanje nečeg svake prestupne kad se baš mora jer poruke su stvarno presupe. Tak da bi mi u stvari bilo svejedno da ga ni nemam. Naravno dobro je znati da je ugrađen, tek toliko, ali REALNO gledajući neće MMS zaživjeti dok su poruke ovako skupe.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni MMS na mobitelu dok sam ga imao - nije značio apsolutno ništa.
Whiteboy je u pravu.
She is my sin...
Evo postavio sam i anketu o MMS - ajde vi koji imate mms telefon glasajte. Dobra podloga za istraživanje...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2456
Ok, ne moraju svi mobiteli imati MMS i upitno je koliko se uopce koristi danas MMS.
Ja, recimo, koristim relativno malo MMS, jer dosta moje ekipe jednostavno nema mobilni telefon koji podrzava MMS, ali da ima onda bi sigurno vise slao (naravno ne mislim da bih cijeli dan slao MMS poruke, jer cijena je previsoka, to je neupitno).
Medjutim, ne mogu razumijeti zasto su izdali ovako cool telefon bez MMS podrske u vrijeme kad MMS dozivljava napredak i njegova popularnost se povecati (usput, samo da napomenem, citao sam jedan clanak, mislim da je bio na, www.vip.hr u kojem su pisali bas o tom pozitivnom trendu rasirenosti koristenja MMS usluga - naravno u EU, ne kod nas).
Izmedju ostalog, jedan od razloga veceg koristenja MMS-a je BAS ta vece rasirenosti MMS telefona. Tko kaze da MMS poruke nece jednog dana (mozda vrlo brzo, recimo kad dodje treci GSM operater ili ?) pojeftiniti, jer, oprostite, ali i SMS poruke su bile "skupe", pa je cijena pala... pa prema tome valja samo malo pricekati i tko zna, ali siguran sam da se nece povecavati; uostalom pojam skupo je izrazito relativan.
Nemojte me krivo shvatiti, ovaj mobitel mi se svidja, jako, pa sam ga stoga i preporucio nekim ljudima koji ce ubrzo kupovati novi mobitel. Rekao sam im da nemam MMS podrsku, ali da ce uskoro, vrlo vjerojatno, dobiti (kao kad se isto zbilo i s T68), medjutim sigurno cu im napomenuti da mozda nikad nece dobiti MMS podrsku, a kao sto je i Whiteboy rekao, bilo bi puno bolje da je MMS tu jer nikad ne znas kad ce ti zatrebati.
Znam da ce ovi novi (mislim na T230 i Z200) mobilni telefoni biti u rangu jeftinijih (nasao sam neke okvirne cijene, pa prema njima T230 bi trebao kostati oko 120-150 €, a Z200 od 200-230 €), i da ce u tom rangu biti zasigurno vrlo konkurentni, te vrlo vjerojatno i uspjesni, ali opet mi nije jasno zasto T230 ima, a z200 nemam MMS? Zar je T230 neki puno bolji od ovog z200?
Jedan od razloga zasto OBOZAVAM SonyEricsson je u tome sto su uvijek (gotovo prvi) nudili nove stvari, funkcije, mogucnosti, dodatake itd. ali ovi zadnji mobiteli me malo cude. Niti jedan od ova dva mobitela tako nema Infrared port (ok bluetooth i ne mozes ocekivati kod ovakvih mobitela), cak ovaj Z200 nema ni e-mail, ni diktafon.
Koliko mogu shvatiti ovaj model igra na izgled. Ok, i to vrijedi jer neki padaju samo na to, ali se toplo nadam da nece SonyEricssna vratiti opet na 6. mjesto
Da zakljucim, moram priznati da sam bas tuzan sto ovaj Z200 nece imati tu MMS podrsku, jer sam bio tako zapeo za ovaj njega, ono "ljubav na prvi pogled", cak sam mu oprostio zbog sirine i debljine (pa boze moj, nismo svi savrseni)ali izgleda da cu morat mislit glavom, a ne srcem, ha ha ha
Vjerojatno ce se ovaj mobitel svidjeti mojim starcima koji koriste mobitel samo za zvati, SMS, eventualno imenik i alarm... a stvarno steta
Ajde ekipa pozdrav, sad ce mi pocet StarTrek
P.S. Po svemu sto sam saznao dosao sam do zakljucka da je T230 full bolji mobitel, sta mislite?
Ma stvar je u tome da su ta dva telefona u totalno drugim segmentima. T230 nudi puno toga za pristojnu cijenu velikom krugu korisnika kojima je stalo do nove tehnologije, a ne žele za nju ispljunuti kofer love; a dizajn T230 nije neki revolucionaran, već tipičan SE. A Z200 nasuprot tome nudi avangardu i nije namjenjen nekim 'techno-freakovima' već 'fashion-freakovima', tj. ljudima kojima nije do tehnologije, već do osobnosti, dizajna, avangarde. I zato će vjerojatno biti skuplji od T230, a nudi manje u tehnološkom smislu. Takvih primjera u industriji mobitela ima koliko hoćeš.
Z200 je namjenjen ljudima koji se ne žele opterećivati funkcijama, već žele privlačan telefon.
Bookmarks