Najbolje ju daj na flashanje. Još ako ti je lik besplatno flasha onda je to super. To bi trebalo riješiti probleme.
stara tjedan dana. prva dva dana korištenja tu i tamo bi se restartala. zatim par dana mira. i sad opet... i to često. prečesto.
nakrcala sam je programima koje sam danas deinstalirala.
imam neku no-name rs mmc karticu od 512 mb (kupljena u kvarku). nisam čak ziher dal je dv (dodatno pitanje - ukoliko nije dv, da li bi to mogao biti uzrok problema? ili mob uopće ne bi primao karticu?).
lik od kojeg je n70 kupljena rekao je ukoliko se restartanje nastavi, da će ju flashati.
i sad... savjet molim! da probam sama reset moba, da odnesem na flashanje, ili nekaj treće? i što bi se to uopće moglo događati?![]()
Najbolje ju daj na flashanje. Još ako ti je lik besplatno flasha onda je to super. To bi trebalo riješiti probleme.
uzrok restartanje je softver kad staviš novi fw trebalo bi pomoč,što se kartice tiče mob je nebi prihvatio da nije dv rs mmc.
hvala!
u pon ide na flash![]()
meni su problemi nestali tek kad sam stavio 5 softwer.Izvorno postao dodo
može malo konkretnije? gdje si to napravio? i koja cijena?
hvala!
imas pm u vezi svega.Izvorno postao dodo
hvala, pročitala i odgovorila ti.
već sam mislila da sam samo ja takve proklete sreće da naletim na sje...i mob.
sad kad znam da je generalna greška... malo mi je lakše![]()
meni se ovo danas desilo nakon sta san instalira screensaver neki digitalni sat i kad bi mob pokrenija screen... mob bi se resetira i tako par puta dok nisan izbrisa taj screen...Izvorno postao dodo
![]()
ne birni se previse, vjerojatno neka stara aplikacija koju ne podrzavaju novi OS.Izvorno postao vedran/st
samo da napomenem jos mi je jedna aplikacijaIzvorno postao khideg
InstantSIS_v1.0_S60_CRACKED_SMPDA
od ovoga SMPDA blokavala mob a vec treci Instantsis od njega sta je on krekira je viruson zarzen!!! znan da ce mnogi rec da to nije istina ili da je to slucajno!!!
j......... ti SMPDA![]()
Zadnji je v 5.0609.2.0.1
http://www.symbian-freak.com/news/00...70firmware.htm
I moj je taj isti i isto tako se ne žalim uopće, mislim dobro bi došlo ovo s kamerom, brže se aktivira, ali ne da mi se zahebavat samo radi toga i još par sitnica. Kad ga prodam kroz neko vrijeme, neka se novi vlasnik igraIzvorno postao cyberphere
![]()
potvrdujem..zarazena je virusom.Izvorno postao vedran/st
imam peticu.. i mogu reci da se isplati... stvarno je brze.Izvorno postao Drug Mile
mile moj je 3.0546.2.3Izvorno postao Drug Mile
imali ko po splitu da stavlja soft ili moran u mobisa??
jer nisan bas zadovoljan neznam jeli mi do aplikacija ili do softa![]()
jesi vidja matre im njihovu jucer mi je mob blokava cilo vrime a baterija se praznila ko luda sad kad san izbrisa tu aplikaciju samo me jos ponekad zna malo zezat da se zamrzne mob pa neznan da li je to do ostalih aplikacija ili do softveraIzvorno postao khideg
da li je moguce kompletno sve vratit na tvornicke postavke
proba san sa onim *#7370# i mob vrati samo tvornicke ali ne brise sve iz njega
ja se nadam da ste me razumili![]()
![]()
zanima me dali je moguce kompletno mob vratiti u tvornicko stanje skupa sa onim aplikacijama sta san dobija sa njim tvornicki a da se ove ostale izbrisu????
zahvaljujem
Izvorno postao vedran/st
da to vraca sve zivo u pocetne psotavke sto se tice moba..sve se brise..
ja kad san ovo napravija nista mi se nije izbrisalo i dalje mi je osta instaliran fashSMS i ostale aplikacije kako to????Izvorno postao khideg
Zato sto si ih instalirao na MMC. Formatiraj karticu pa tek onda uradi reset i to bi bilo to.
hvala prijateljuIzvorno postao vivicav
![]()
![]()
Izvorno postao vedran/st
Moraš u Mobis, a ako si ga kupio u dućanu, onda ti oni to organiziraju, ali traje nekih tjedan dana
ok kumeIzvorno postao Drug Mile
nisan ga kupija u ducanu![]()
Bookmarks