Postadoh vlasnih Vodafone brandirane L7-ice, pa bih pored pitanja iznio i komntare, obzirom da sam prvi put korisnik Motorole.
Sam uredjaj lijepo izgleda i to mu je ujedno najveci plus. Pri tome ergonomija uredjaja nije bas na nivou, ali se moze pomiriti s time. Dobra stvar je da se s uredjajem u djepu moze komotno sjediti.
Ekran mi se ne cini los, usporedjujuci ga s V3 je definitivno bolji.
Fotoaparat je kao i kod svih u toj rezoluciji (po mom ukusu) nedorasla igracka, pa se neke ozbiljnije snimke ne isplati raditi osim za nuzdu. Ovo ukljucuje i video zapis.
Dobra stvar je sto ima bluetooth i mini USB prikljucak, te je olaksano upravljanje podacima na telefonu.
Softver je, cini mi se tipicni motorolin uradak i svi ljudi oko mene koji su se prvi put susreli s time imali su problema s savladavanjem menija, sto nisam primjetio kod Nokije, no to je mozda subjektivan dojam. Isti problem nisam imao kod prelaska s nokije na siemens.

A, sad pitanja (nedostaci):
Pokusavam ocajnicki naci opciju automatskog zakljucavanja tipkovnice nakon nekog vremena nekoristenja telefona sto je uobicajena funkcija vec odavno na svim drugim brandovima, no ne mogu je naci. Ako ima bilo koja mogucnost ovoga, molim da me se informira jer je ovo ujedno najveca zamjerka. Da sam bio svjestan ovoga, vjerovatno bih kupio neki drugi model.
Druga stvar koju ne mogu dokuciti je dobivanja sata na displeju.
Mislim na neki sat koji se stalno vrti na ekranu da mogu letimicno pogledati koliko je sati ili barem pritiskom jedne tipke saznati vrijeme.
Jedino sto sam uspio jest prek oprocedure: otkljucaj mobitel, pogledaj ekran, zakljucaj desktop.
Strasno. Prestao sam nositi sat jer sam ga imao uvijek na mobitelu, pa je bio suvisan, ali cu morati ponovo kupiti. Mozda su uz uredjaj trebali davati neki takav poklon?
Help!!!!