Bi li ti pomogao monster pack za v220?
Dakle, dobio sam jednu v235 da na nju nabacam melodije... no, problem se pojavio kad sam mu išao osloboditi memoriju. kada sam god išao slikati nešto, javio je da je memorija puna. (a ima 5 mb slobodno). No na kraju mu nisam mogao takav mobitel vratiti i ubacim ja flex od v220. mob radi uredno! no kad sam ga zgasio i ponovno upalio, mobitel se sam od sebe počeo resetirati i sad ne mogu ponovno ubaciti flex....
Treba mi monsterpack za flashanje, ali ga nema još ni za boxeve....![]()
Druga alternativa mi je da probam prebaciti flex od v220 (.hs) u flash format (.shx) a neznam kako da namjestim header i kako da sredim RAM downloader....![]()
Ako ima neka dobra duša koja bi mi htjela sastaviti flex, bio bih jako zahvalan...
Da, mobitel je od kolege, a nemam da mu dam drugog na korištenje, pa će to biti problem i kao što vidite da je dosta hitno....![]()
Poštovanje i unaprijed zahvaljujem!![]()
Bi li ti pomogao monster pack za v220?
nikako.... v235 ima R3512 platformu.... ma našao sam i ja na puno mjesta od v220, ali od ovog ni za živu glavu!Izvorno postao a.k.
Neznam samo odkud ti je palo na pamet da stavljas v220 flex na njega![]()
jako sličan flex imaju i flex od v220 radi bez problema na njemu.Izvorno postao JA_SAM
ja sam u prvom postu zaboravio napisat da sam nakon flexanja editirao neke seemove, pa otud taj problem.
Dakle, flex od v220 radi na v235!
Neznam kako su slicni kad v220 fabricki ima 1.8mb a v235 9mb tako da ocito i flex im se razlikuje.
izašlo je za ultimu, pitaj tomicana, da ti uploada negdje ili pošalje na mail! ja imam SC i za njega još nema, kao ni na ostalim supportovima. legija je sinoć bacio v235 na svoj support.Izvorno postao GoGs
Bas sam to sada gledao ali im je trenutno suport zatvoren, ali da pogledam po arhivi, evo proradio suport, GoGs kazi sta ti konkretno treba.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
GoGs ovo im je najnovije i upravo ga skidam, 15 mb, R3512_G_0A.30.6CR_PDS00D_LP0039_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_V235_06_03_03R_GSIV235ORACH094_1FF.zip, ako odgovara kazi gde da ti posaljem.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
paše mu taj, vjeruj mi.Izvorno postao tomican
dat ću ti link gdje da ga baciš...
stvar rješena internim kanalima....
![]()
Bookmarks