POTPLAĆUJU IH!!!
Ja poznam jednog od njih, i svakog sonyericssona im ostave samo da napišu dobro o mobu! To mi je ful glupo i njihovi članci niš ne valjaju!!!!!!!![]()
Ne kupovati Mobil
Prosvjedovati na TRGU
Pisati gluposti po forumu da im se osvetimo
Ne ići na njihov forum!!
POTPLAĆUJU IH!!!
Ja poznam jednog od njih, i svakog sonyericssona im ostave samo da napišu dobro o mobu! To mi je ful glupo i njihovi članci niš ne valjaju!!!!!!!![]()
OO
L
----
a kako mi znamo da tebe ne potplacuju iz moby-a????????????????????????'
Vidiš ozzy i nas na forumu potplaćuju tako da ne znam kako te još nitko do sada nije kontaktirao...
Inače krivi podforum...![]()
dobra teorija
ja bih rado besplatno SE, ali nikada nisam dobio telefon od nikoga (imam 3-4 nokie, sve kupljene vlastitim znojem)
tvrdnju o nevaljanu clanaka si mogao potkrijepiti cinjenicama i usporedbom sa onima koji valjaju (npr. uspredbu sa testom it T3, Moby ili druge novine)
Ja mislim da te taj kojeg ti navodno znaš i koji tamo radi malo zafrkava. Ili pokušaj ga pitati da ti proda jedan telefon jeftinije kad oni to dobivaju na poklon kako ti pišeš. Sumnjam u tu teoriju jer taj kojeg ti poznaš je možda tamo običan pikzibner pa posudi telefon i hvali se da ga je dobio.
a sta nas ti pravdas klokane?
ja zelim jos optuzbi, po mogucnosti utemeljnih..
(a i da vidimo tko je taj "pravi prijatelj")
ma ne pravdam ja vas nego naprotiv imam i ja negativnih kritika za vas ali to nije tema ovog threada, nego čovik se fali da nekog pozna tko mu se pohvalio da ih navodno SE podmićuje sa telefonima isto tako sam mogao ja napisati da Nokia odnosno Mobis isto tako podmićuje sa nokijinim telefonima da napišete dobar tekst o telefonu. Mislim da je Ozzycool-a neko gadno prešao ili je to možda istina ali bez imalo dokaza ja sumnjam. Teorija rekla-kazala ovdje ne pije vodu. Tako je npr gospodin Škegro prije nekoliko godina izjavio da će Hrvatska biti ko Švicarska .....pa.......čorak da sam ga poslušao i povjerovao mu več bi odavno izvadio Švicarski pasošisto tako ove tvrdnje o potkupljivanju vas kao novinara neče me povesti da i dalje ne kradem Mobil na kiosku
))))
no no, ozi, tako ružno o svom prijatelju...
ma to mu nije frend. nešto je čovik načuo pa sad prenosi polu- informacije. i nevidim u svemu tome nešto loše. jedino ovo o člancima je diskutabilno dali su loši ili dobri to je opet stvar ukusa.
ozzyja sada nema, možda je išao vidjet kod tog poznatog koji telefon ima![]()
Zanimljivo . .. .![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
vrlo vrlo teskoPoslao: coma_zgb
a kako mi znamo da tebe ne potplacuju iz moby-a????????????????????????'
sa moby-em imamo dobar, prijateljski odnos
nisamo medjusobno nabruseni kako bi neki mislili
nisam znao ipak ste konkurencija!!povlacim izjavu!!
Oni i jesu i nisu konkurencija.Dvoje se uvijek može dogovoriti da se igra pošteno bez podmetanja klipova.Pratim oba časopisa i interesantno mi je da mobiteli dobivaju vrlo slične kritike uz rijetke iznimke.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dajdaj molim vas ljudi! Dajte pogledajte sve SONYERICSSONE! Ti testovi! Istina je da su bolji od Mobyjevih ali sve ih kuju u nebesa, a brat-bratu: T600 i nije bas nesto! A oni su ga HVAAAALILI
Vau! Koji ekran! Sav u sivim bojama, najmanji, najlaksi! Ma kome to treba? To da je neka novinarka pisala, ali muski pisu takve stvari!
Jeste vi pick... ili muskarci
Sramotite muski rod
OO
L
----
A za prijateljski odnos s mobyjem?! Pa koga vi seret...?! Dovoljan je dokaz da svaki govori da je prvi magazin o mobilnim komunikacijama!
MOLIIM VAS! NEMOJTE!
OO
L
----
Koliko se sjećam..prvi je izašao Mobil...prije sam kupovao obje novine sad više nijedne..nemam para ni živacaIzvorno postao Ozzycool
mama ti sestra!
I nedaj boze da mi je taj razmetljivac frend
OO
L
----
jadan ti kad ovo Velimir vidi ono o SE-u![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Why?
OO
L
----
Poslao: Ozzycool
Dajdaj molim vas ljudi! Dajte pogledajte sve SONYERICSSONE! Ti testovi! Istina je da su bolji od Mobyjevih ali sve ih kuju u nebesa, a brat-bratu: T600 i nije bas nesto! A oni su ga HVAAAALILI
Vau! Koji ekran! Sav u sivim bojama, najmanji, najlaksi! Ma kome to treba? To da je neka novinarka pisala, ali muski pisu takve stvari!
Jeste vi pick... ili muskarci
Sramotite muski rod
ma bravo majstore po ovome što si napisao ti sigurno ideš na sve koncerte Thompsona i vatreni si navijač Dinama. Što se testova tiće kako si zaključio da baš SE hvale, ja recimo čitajući testove Nokije u Mobilu imam dojam da hvale Nokiju. T600 po meni spada u kategoriju aparata kao Nokija 8310 (malo kičastiji i ženkastiji telefoni) pa iz tog razloga nebih kupio niti jedan ali to Mobilovcima nije razlog da napišu ta ti telefoni nevaljaju. To je recimo identično tome da netko tko živi u blatu i brdu i inaće koristi aute s 4x4 pogonom kaže da ni jedan auto s pogonom na 2 kotača nevalja. Budimo rrealini SE T600 je zasada najmanji i najlakši na tržištu i vjerojatno se zbog toga dobro prodaje, tu naravno mislim na žensku publiku a ima i pokoji muškić koji ga kupi.
malo se zbroji i oduzmi prije nego što napišeš jer te to nigdje neće odvesti.
što se tiće prijateljstva s Mobyjem to ni ti ni ja nečemo znati dali su na ratnoj nozi ili nisu kako jsp_m kaže, a za Mobyjev slogan da je prvi magazin .......... nisam čuo možda mi je izmaklo a čitam ga pa me podsjeti gdje su to napisali.
da zaboravih još nešto
daj "ozbiljno" pitaj tog razmetljivca dali dobivaju još od koje firme telefone (npr. Nokije) jer se osim Sony Ericssona u Mobilu može pronaći još pohvalnih testova.
i baš ga pitaj di su im ti silni telefoni možda te je stvarno zaje..
i pitaj ga koji on telefon koristi i dali on piše lijepo o firmi čiji telefon koristi.
Ovak: On ti koristi SonyEricssona (Ima T68i), a ima i jos neke poklonjene
Uglavnom, on ih je imao na testu i uvijek ih je imao bar 3 mjeseca poslje a onda prodo
Znate kaj, jednostavno sve zaboravite! Ak vi ovo ne kuzite, onda nista! I zkaj ovaj mutavi forum nema č,ć,š,đ,ž - ke glupost