ma meni je taj e61 fulllll dobar....baš mi je ok,tko može bez kamere,ovo je za njega naj izbor...
Evo usporedbe.
E61 ima bateriju od 1500 mAh, a N80 820 mAh. E61 ima qwerty tipkovnicu, ekran od 16M boja (istina, manje rezolucije od N80, al meni se ovaj, veći, više sviđa).
Cijena E61 u Mobisu je oko 4000kn, a N80 oko 6000kn.
E, sad vi meni recite, jel 3MPx kamera na N80 vrijedna 2000kn?
Vjerujem da će E61 na crno za par mjeseci biti ispod 3000kn, i mislim da je trenutno best-buy.
A što vi mislite?
Testis unnus, testis nullus!
ma meni je taj e61 fulllll dobar....baš mi je ok,tko može bez kamere,ovo je za njega naj izbor...
Slažem se sa Smogom...
Samo što se meni više izgledom sviđa N80... E61 mi čudno izgleda...
Samo da su stavili batreiju iz E61 u N80, to bi onda bilo to... Inače, čini mi se da je taj E61 napravljan za one koji više razgovaraju i pišu puno poruka... Samo da li je uopće na mobu lakše pisati poruke sa qwerty tipkovnicom ili "običnom" koja se nalazi na standardnim mobitelma...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Upravo zbog nebuloze od baterije u N80 i kamere koja ne opravdava 3 MP, rekao bih da je E61 odličan izbor i kako veliš, best buy... Znam da mnogi opravdavaju to što nema kamere, ali bez obzira što se radilo o poslovnom modelu, moglo se staviti barem VGA kameru čisto zbog pridodavanja slika kontaktima i slanja slika e-mailom... Ili da postoje dvije verzije E61 modela...
puno mi se više sviđa n80. ne kažem da e61 nije dobar ali mislim da je to poslovni mobitel, a n80 mi je predobar![]()
Evo, upravo sam zvao dealere iz Oglasnika, cijena E61 na 'crno' je 380€ (2750kn), što je, bar meni, najbolji omjer dobivenog i uloženog u dugo vremena (još od 6630, koja je bila 3k kn na crno kad je tek došla). Mobitel je tek došao, a cijena mu je tolika, a za mjesec-dva još će past.
To nije skupo, definitivno i da sad imam nekih dva i pol soma sa strane da mi leže, jaaaako bi me svrbili prsti... Odnosno desni dlan...
jest,ovo je dobra ponuda s obzirom da govorimo o novom i nokijinom uređaju....
nadam se da če ga netko nabaviti ubrzo pa da dobijemo neke informacije iz prve ruke
Gle, nakon dugo traganja i premišljanja i odgađanja i N91 i N80 i iPoda i bla, bla, bla, ovo je moj slijedeci mobitel 100%. Samo je pitanje vremena kad ću skupit nekih 1000 kn, prodat trenutni mob (6680, anyone?) i uzet E61. Vjerujem da će se to izrealizirat kroz najviše mjesec dana. A onda očekujte iscrpan review (picazlicastiji od Eldarovog
)
definitivno nije,ja bih uzeo e61 cak i nije skup kolko sam mislio da ce bitiE, sad vi meni recite, jel 3MPx kamera na N80 vrijedna 2000kn?![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 29-05-2006 u 17:11
Evo, riješio sam se svoje 6680, te naručio E61. Stiže (najkasnije) u četvrtak, to cijeni od 380€ (čak je frajer rekao da će vjerojatno biti i jeftiniji).
Eto, sve je obavljeno, u četvrtak ću napisat prve dojmove, a malo kasnije i potpuni review!
Zadnji uredio marko6630 : 27-05-2006 u 15:53
odlično,čestitam i očekujem dojmove.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-vesti/17
mali review za nestrpljivog budućeg vlasnika...![]()
...hops... al vi ste ludi kad dajete tolike novce za mob, al vaš izbor.. inače, E61 je i po meni bolji izbor jer mi kamera uopće ne igra ulogu kod kupovine,a vidim da je dosta karakt. na njegovoj strani... nadam se da ću ga i ja jednog dana nabavitIzvorno postao marko6630
...
...i sad vidjeh ovo:
Nemogućnost instaliranja Symbian aplikacija zbog nestandardnog ekrana i mali izbor trenutno raspoloživih će dosta korisnika odbiti od kupovine ovog aparata. Ovo ne možemo uzeti za manu jer je u fabričkoj postavci već instalirano gotovo 90% stvari koje će Vam ikada trebati u poslu.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 29-05-2006 u 17:22
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks