ima takvih translatora ali ne prevode gramatički.....bolje sam prevedi, bar buš se naučio![]()
Zanima me da li mi može neko preporučiti dobar translator eng->hr. Treba mi da ubacim cijeli tekst pa da mi ga prevede (hehe prevede maturalnu iz encarte na hr). Ne nekakav site na netu kao šta je već tu neko tražio nego baš neki program, da nebi bilo zabune....
HVALA
ima takvih translatora ali ne prevode gramatički.....bolje sam prevedi, bar buš se naučio![]()
E da lako je to reć, al mi se nekak neda... Koji je ovak najbolji program za to? Nemora sad bit 100% točno, budem i ja neš prepravio!!!
Imaš translator ili neuro tran kako se zove.
Prevodi i osim engleskog,njemački,italijanski,francuski i španjolski.
Gramatika nije baš najbolja ali posluži.
većina translator programa su shitna tak da ćeš morati tekst prekontrolirat, tj. napraviti poredak u rečenici, evo jedan, ovaj nisam isprobao http://www.bosiljak.hr/rjecnik
imaš na guglu
Izvorno postao zeus
Malo je stara tema, ali da ne otvaram novu za isto: Kak se prevodi s google-om? Treba neki plugin ili tak nekaj?
nabavi word translator, prevodi i gramatički
Ma trebalo bi mi nešto što bi prevodilo direkt dok sam na netu, upravo sam skinuo Translator Internet, nije loš, ali je malo spor.
zna neko di ima neurotran za skinuti
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
http://www.tranexp.hr
Ovo je stranica sa stvarno super prevodiocima što velikih textova što cijelih internet stranica dok se surfa, brz je i stvarno efikasan. Uštedi i do 90% vremena za one koji malo slabije znaju engleski. Sad problem je što programi ti koštaju od 200-1250kn što je puno. Dali ikako mozete nabaviti te programe????
torrent mozda ?![]()
nema trazio sve. Nadam se da ima netko premocan program-.-
Idite na stranicu www.333.xionize.com registrirajte se i možete besplatno downloadati programe Word Translator, NeuroTran, Veliki Rječnik CD i Veliki rječnik hrvatskoga jezika Anić. Programi rade 100%. Pustite komentar da se zahvalite ako nesto skinete, i uzivajte![]()
isprobaj te "babylon",prevodi vrlo precizno(online) i nemora si covjek 2gb rijecnika na compjuter instalirati.
Bookmarks