nazalost to jos nije moguce na motorolama, osim mozda na smartphoneima tipa mpx220
ovako...htjela bih napraviti neki novi folder (kao podfolder) u folderu slika...zanima me moze li se to?
probala sam napraviti sa mobileditom i on ga napravi i sve super...i onda kad udem u meni-slike tamo nigdje nema tog foldera...di ga sprema?da li ga uopce sprema?je li moguce uopce to napraviti?
naime,ne bih htjela da mi se mjesaju slike koje slikam sa slikama wallpapera...pa ono...svaka pomoc je dobro dosla![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nazalost to jos nije moguce na motorolama, osim mozda na smartphoneima tipa mpx220
Mozes ih iz telefona podeliti tako sto ces oznaciti slike i prebaciti ih u odredjene kategorije(a njih pravis u pictures menu/categories).Time ce se i pojaviti novi podfolder u pictures folderu.
probala sam i to ali nece...
ali sad mi je sinulo...jel se onda mozda trebam prebacivati iz foldera u folder ili je prikazano?npr...popis slika,i na kraju folder wallpaper?
P.S. skuzila sam...trebam se micati sa * i #tj.,lijevo-desno
kiss kiss
Zadnji uredio tutlek : 25-05-2006 u 11:23
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks