evo jedan poduzi problem. zelio bih pridruziti sp2 windowsima xp (imam home). mene interesuje ima li ko upustva kako to uraditi ali bez koristenja nlite nego bilo koji drugi nacin. naime zaprzio sam xp sa pridruzenim sp2 te instalirao ga i nakon instalacije nvidia drivera za maticnu plocu restartam kompjuter i onda se u uglu pojavi ikona found new hardware asus drw-1608p pa cd rom drive nakon cega kompjuter pocne blokirati te moram cekati 5min dok se otvori i zatvori start meni a moram cekati pola sata dok se komp ugasi? napominjem da bez sp-a toga nema i da kompjuter radi normalno. to se desilo i drugu kad sam mu posudio cd i on mi donio disk na formatiranje i reinstalaciju sistema. kad sam tek kompjuter kupio bio je dosao xp sa integriranim sp2 home edition i on se nije smrzavao a imao je sve predinstalirano (i naravno nvidia drivere)? to mi se desava na svim mojim racunarima (2 kompa + 1 laptop). pomozite mi ako ko zna, jer sam postavio slicno pitanje za koje sam mislio da je to problem hardwerske prirode a ocito je softwerske. unaprijed hvala