par modela, a ja se ne mogu odluciti.. kupovao bih na crno ili polovno zbog manje cijene.
d 500 znam da je stariji, cini mi se ok omjer cijena i kvaliteta
d 820 najvise mi se svidja izgledom
d 600 kamera najbolja (nije da mi to puno znaci)
par modela, a ja se ne mogu odluciti.. kupovao bih na crno ili polovno zbog manje cijene.
d 500 znam da je stariji, cini mi se ok omjer cijena i kvaliteta
d 820 najvise mi se svidja izgledom
d 600 kamera najbolja (nije da mi to puno znaci)
ja bi uzeo d820, ova 2 su jajastog i ženskastog oblika, prevelika im je cijena, kvalitetom ne odstupaju od d820, a inače i ne preferiram male mobitele.
Makar je o ovome već bilo puno govora na forumu...preporučam ti da ne uzimaš Samsung na crno, jer se taj slide, odnosno flat kabel dosta kvati,a ako ga uzmeš na crno, možeš itekako popušiti...
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
ja sam d500 bila na crno uzela i cim bi poklopila mob on bi se zblesiro sve bi postalo bijelo i to nakon skoro svakog otvraranja tj. zatvaranja...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Gle ak ti se D820 najvise svidja uzmi njega. Cijena mu je tu negdje sa D600, a razlika je u dizajnu i u kameri. Samsung ko samsung, svi se razlikuju po kameri, a u biti identicni sto se tice soft-a, tako da u principu biras samo oblik i izgled mobitela, a unutrasnjost im je svima ista.
D600 sam imao, tako da moj glas ide D820, zbog debljine moba. Nakon tanke L7ice ne vidim kako cu se vratiti na "debele mobitele" od 2 cm debljine![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
thx na komentarima..
da budem iskren, do sada sam uvijek imao nokiu al mi je dodijala, nokijini klizni su uzasno klimavi pa zbog toga samsung..
jel istina da na d500 ima dosta sitnih softverskih problema?
tog me strah pa zato bi nesto novije..
ima li netko kakvu preporuku gdje kupiti d820, sto povoljnije![]()
imao sam d500 dva puta i i nije imao nikakvih softverskih problema.
D600 zbog kamere sa "blicom"... Ako ti kamera i blic nisu na prvom mjestu, onda definitivno D820, jer je D500 već "stari" model...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
lock...![]()
Zadnji uredio mobitelash : 10-07-2006 u 20:22
Bookmarks