Jedan od kompliciranijih aparata.Samo za osobe koje se kuze u mobilne windoze![]()
Imam pitanje, mada se to više odnosi na vaše mišljenje........
Dakle ja sam obična budala kojoj mob služi samo za gluposti pa pitam koliko se isplati kupovat mpx220 budući da je karakteristikama mob dobar ali mi netrebaju stvari poput IE itd..... našao sam zanimljivu ponudu (800kn) pa pitam......
Jedan od kompliciranijih aparata.Samo za osobe koje se kuze u mobilne windoze![]()
-Ja ti za 800kn prodam 6600!!!Izvorno postao leoo
![]()
Čuj, mobitel je dobar ako ne očekuješ previše od njega. Jer bez obzira na njegove specifikacije došli smo do zaključka da mu je kamera u banani, poklopac za bateriju je slabašan i nije za "teren". Inače je ok. Možeš ga poprilično softverski nadograditi, a kada si kupiš karticu služiti će ti i kao solidan MP3 player (a koliko oni vrijede bolje ti je uzeti taj mob). I još nešto, filimiće snimati na njemu zaboravi. Taj mu je dio što se tiče optike i senzora katastrofalan.
P.S. nije toliko kompliciran (kompliciran je samo ljenčinama koji se neznaju malo bolje informirati oko neke tematike), kada ga skužiš vidjet ćeš da ćeš se dobro snalaziti na njemu. I još k tome na ovom forumu imaš strašno mnogo korisnih savjeta i linkova.
moram priznati da sam mob zavolio i windows i definitinvo sljedeći mob je WM, inače ovo za kameru je istina da je loša ali ja opće to ne koristim, ako hoćeš nekaj slikati onda imaš pošten fotić![]()
...manje je više...
Dakle bolje mi je ipak strpit se pa uzeti v3x, ovo nema smisla...
nije da se meni neda malo se potrudit oko windowsa itd. ali ipak meni treba nešto drugo. hvala na savjetu!
![]()
Malo kasnim ali s ovim se moram usuglasit...Izvorno postao RAUL
![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Bookmarks