pregledaj malo stare postove, to sam daaaavno ja stavio![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Koliko davno? Vidio sam to prije godinu-dvije![]()
masina
Ako si gladan pojedi nesto
Tog bih volio imat u dzepu![]()
![]()
She is my sin...
A baš si dosadan!Poslao: " Player 4 ever "
![]()
E pa ja sam stavio sada kada imamo puno više članova pa nek se vesele i smiju jer oni sigurno nebuju kopali po tvojim starim temema.Peace!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vajtboj nije u toku!!..
Poslao: nimda
masina![]()
E to je mobitel!!!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I crnogorski GSM operater Monet uvrstio je u svoju ponudu legendarnog Hrvoja 2002 cime je prvi hrvatski mobitel postao uspjesni izvozni proizvod
Vidi ovdje
*site o mobitelima*
www.mob385.com
"HRVOJE 2002 - Official site" je otvoren 15.4.2002.Poslao: vanja
Koliko davno? Vidio sam to prije godinu-dvije![]()
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Personalizirajte svoj mobitel izmjenjivim maskama! Izaberite između običnog, zatamnjenog i neprobojnog stakla!zvjer
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks