NE možeš ih samo tako prodat!
Prodajem po 3 karte za utakmice: Hrvatska - Japan, Australija i osmina finala!
KONTAKT: mirkec15@net.hr
ULAZNICE ZA SP U NJEMACKOJ su prodane, svi kupci su normalno usli na stadion, nije bilo nikakvih super uredaja koji su vas sa tudom kartom odmah teleportirali u lokalni zatvor na dozivotnu robiju...
NE možeš ih samo tako prodat!
zašto?.......Izvorno postao Ba®t
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zato jer na svakoj piše ime i prezime vlasnika i samo on ju može iskoristiti. Ako netko ne želi više ulaznicu, mora ju vratiti u HNS i dobit će 91% novca natrag,a HNS će ulaznicu ponovo prodati.
Pouka: kupovalje SAMO od HNS-a
upravo tako!![]()
moze se prebaciti ime vlasnika, dode 10e, i to se mora rijesiti u njem (to je najveci problem).
ma kaj nije bilo neka zabrana suda za to ime....
meni tetak dobio propusnice radi u audiu u njemačkoj na propusnici je njegva slika i može uvesti još jednog...ali samo na utakmice u frankfurtu..ak dođe kroejša u 4-finale onda odoh i to gledat...a nizozemska-argentina idem ziher...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
daj mene povedibiću dobra
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
koliko dobra?![]()
pa cuj sad... kaj te briga![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks