A ja pred para dana prodao jednoj curi polovnog c45 i to godinu dana starog za 600 čuna...poludit će sad kad vidi ovo
Božićna utrka naših operatera se nastavlja kao što sam i očekivao(a vjerujem i dosta nas). Najnoviji VIPme paketi su
Siemens C55 za 1199kn i
Siemens C45 za 599kn.
Još nisu stavili na službenu stranicu ali pogledajte u dnevnim novinama i na jumbo plakatima u svom gradu.
A ja pred para dana prodao jednoj curi polovnog c45 i to godinu dana starog za 600 čuna...poludit će sad kad vidi ovo
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Zaboli te ku. . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
baš sam to vidio danas i mislim da je to odlična ponuda(i odličan potez vipa)!sad sam ozbiljno počeo razmišljat o ovom c55 al j... me kaj je simens!daj viki ak si to testirao javi mi dojmove!jel soft bolji od x35 serije?kakve su tipke?pričaj!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Imaš test u zadnjem mobilu. Nahvaljen je, a tipke su puno bolje od prijašnjih modela. Ima hrpu opcija pogotovo za mobitel te klase. Ovo ti je tekst iz mobila:
"Nova Siemensova C klasa oduševljava količinom dodatnih featurea. Želite li malen telefon s puno funkcija, a niste spremni odvojiti preveliku količinu novaca, vaša je potraga završena"... (Napisao THe GOG HIMSELF)) A znamo njegov skepticizam...
ovo šta je vip napravio je SUPER pa do pred neki dan C55 je koštao i do 1800 kn!
Pitam se da li ima i kakva je cijena dodatne opreme ( kabl za PC , handsfree i sl.)?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hvala robi!(za one koji neznaju, to je viki)!puno si mi pomogao!
Robi ?Poslao: gIK
hvala robi!(za one koji neznaju, to je viki)!puno si mi pomogao!
Tko?
a kaj si već zaboravio?!?ona moja usporedba kak si isti robi vilijams?pa nemrem bilivet... ajm disapojnted!()
![]()
ah da...
Pampam.............................
Save me from drowning in the sea
Beat me up on the beach
What a lovely holiday
There's nothing funny left to say...
U X-Tronic-u je C55 u vip paketu 1100 kn, a C45 560 kn.
U simpa paketu je C55 1300 kn u istom dućanu...
robi robi... ico di je točno taj šop?gimi a lokejšn.
tel im je: 3750-067
Ilica 387
Bookmarks