potrazi :
n-gage_installer_146
za ubacivanje tih igrica na SX1, vrlo mal program a rješava dosta problema.
na tvoju žalost ovaj forum ne dozvoljava attachment pa malo na GOOGLE
Pozdrav , potrazio sam malo na serach-u da vidim dal ima tema o instaliranju igara od Nokie N-Gage na ostale symbove i nisam ništa pronašao pa budem ovdje pitao.
Imam nokiu 6680 i instalirao sam onaj BLZinstaler (ili kak se već zove) i sad sam skinuo igre Call Of Duty i Wormse (wormsići su mi podijeljeni na 3 dijela , neznam zakaj) e sad , negdje sam čitao na netu da treba raspakiravat N-gage igru dok ne dođem do datoteke koja ima extenziju .blz i da ju iskopiram tamo u program (BLZinstaler) i da je to to.
E sad u čemu je problem; skinuo ja gore navedene igre ali kad to sve otvorim tamo mali milijun datoteka i svega i svaćega pa ne znam što i kamo treba staviti.
Ispričavam se ak sam na krivom mjestu pisao![]()
P.S.sorry na podužem post-u![]()
Pozdrav!
potrazi :
n-gage_installer_146
za ubacivanje tih igrica na SX1, vrlo mal program a rješava dosta problema.
na tvoju žalost ovaj forum ne dozvoljava attachment pa malo na GOOGLE
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
pa digni fajl na rapid ili neki drugi uploud servis!Izvorno postao drazen
![]()
e ovako...
1. wormsi ti 99% nece radit... ne rade ni meni...
2. neke,vecinom starije igre, su ti u blz formatu... i kad imas takovu igru, ona najcesce nije komprimirana, al ak slucajno jest, otpakiras ju i puknes na mob ***.blz file i otvoris ga na mobu pomocu blizzarda(tak se zove program) i fino pricekas da ga on instalira...
3. novije, odnosno 84% igara ti je u ovom obliku koji ti spominjes.... znaci, imas npr. cod2, raspakiras ga, 1, 2, 3... kolko treba dok ti se ne pojavi datoteka pod nazivom SYSTEM. uz nju najcesce nema nista, ali ako ima, to je readme ili tak nesto sto zanemaris. I onda taj SYSTEM kopiras na mmc(pomocu card readera ja radim)... pitat ce te jel oces zamijenit postojeci file, ti kazes DA i to ti je vise-manje to...
kako bi bio sigurniji da ce ti radit, resetiraj mob...
sam da ti jos kazem, ne rade sve igrice...ima par fixeva (ugl, na dotsisu nadji)
Bookmarks