Stavija sam novi Flex na E1000:
UCE1000EMEAR2602C, pobrisa mi je sve od vodafona, sta je dobro ali sad su nastala dva problema.
1) Mobitel mi nece vise da vibrira, tj. kad ga stavim na vibraciju pokaze dolazni poziv na ekranu ali ne vibrira, a kad stavim zvonu+vibraciju, mobitel samo zvoni.
Onih pet dojava( Vibe Dash, Vibe dot dash ...) mi uopce na radi, kad stavim na njih, prije kad bi sa vodafonovim flexom u sounds sta na njih mobitel bi vibrira.
Jeli moze bit da su se sa novim flexom izbrisali sa mobitela??? Jeli mi ih moze ko skinit sa svog mobitela (fajlove) pa mi ih poslat.
2)Drugo pitanje je za one koji imaju odkodiran mobitel.
Dok je bija vodafonov flex i t-mobile kartica unutra, ikona G mi je bila siva i povise signala mi nije bilo ikone covika. Mreza je bila stavljena na 900/1800. Ista stvar bi bila kad bi stavija i Vipovu karticu.
Sa novim flexom kad stavim T-mobile karticu i izaberem mrezu 900/1800, pojavim mi se ikonA covika povise signala, i ikona G sa strane koja pocrveni!! Sta god minja u network postavkama ne mogu vise dobit
da mi ikona G bude siva ( znaci da mi iskljuci video poziv ) i covik se vise ne mice. Kad stavim vipovu karticu, i odaberem mrezu 900/1800 ikona G bude siva, ali ikona covika jos uvik stoji.
Kad prominim (Na vipovoj kartici) network na automatic, pojavim mi se ikona 3G crvene boje ( sta je normalno). Jeli ko zna kako iskljucit video poziv na ovom flexu ( da mi crveni G bude siv ) sa T-mobile karticom.
Inace sta bi tocno tribale zanacit ikone covika posvise signala i crveno G.

Hvala