Molio bih preporuke koju marku i koji model telefona uzeti - treba mi komplet sa dvije slušalice i da je dobavljivo u Zagrebu.
Ne treba mi ekran u boji nego da glasno zvoni,da se kvalitetno i glasno čuje zvuk u slušalici i da mu je domet dobar jer često moram razgovarati dok sam na dvorištu pa što dalje to bolje. Stari koji imam je po tom pitanju bolji od novijeg modela.
Vidio sam da su na tržišti Panasonic,Siemens i Motorola DECT telefoni, na Motoroli mi se tipke baš ne sviđaju.
Trenutno imam stari Panasonic DECT bežični kojem su otišle tipke(dao je svoje) - KX-A102 i jedan noviji Panasonic DECT-oznaka slušalice KX-A140EXF s kojim nisam zadovoljan,zvuk u slušalici je puno lošiji(tiši i zamućeniji je vokal) nego u tom starom,baterija slabo drži. Ne stavljam ga na punjač kad završim razgovor pa da je oslabila zato - stavljam ga na baznu stanicu/punjač kad se isprazni. Slabo drži od prvog dana - neka škart serija pretpostavljam.
Svaki savjet i iskustva su dobrodošli. Nisam baš vidio da ima velik izbor tih kompleta sa dodatnom slušalicom pa možete napisati i gdje je dobra ponuda DECT telefona.
Bookmarks