Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

baza sa slušalicom+dodatna slušalica preporuka

Molio bih preporuke koju marku i koji model telefona uzeti - treba mi komplet sa dvije slušalice i da je dobavljivo u Zagrebu.

Ne treba mi ekran u boji nego da glasno zvoni,da se kvalitetno i glasno čuje zvuk u slušalici i da mu je domet dobar jer često moram razgovarati dok sam na dvorištu pa što dalje to bolje. Stari koji imam je po tom pitanju bolji od novijeg modela.

Vidio sam da su na tržišti Panasonic,Siemens i Motorola DECT telefoni, na Motoroli mi se tipke baš ne sviđaju.

Trenutno imam stari Panasonic DECT bežični kojem su otišle tipke(dao je svoje) - KX-A102 i jedan noviji Panasonic DECT-oznaka slušalice KX-A140EXF s kojim nisam zadovoljan,zvuk u slušalici je puno lošiji(tiši i zamućeniji je vokal) nego u tom starom,baterija slabo drži. Ne stavljam ga na punjač kad završim razgovor pa da je oslabila zato - stavljam ga na baznu stanicu/punjač kad se isprazni. Slabo drži od prvog dana - neka škart serija pretpostavljam.

Svaki savjet i iskustva su dobrodošli. Nisam baš vidio da ima velik izbor tih kompleta sa dodatnom slušalicom pa možete napisati i gdje je dobra ponuda DECT telefona.

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    MOTOROLA Defy +
    Operater
    tele
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simens definitivno naj kvalitetniji
    A KAJ SAD TI GLEDAS�

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    E1000, slvr L7, N70
    Operater
    Vip, MobileC 1GB
    Godina
    52
    Bodovi
    15.984
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u kompletu sa dvije slušalice imaš povoljno Philips i Premier DECTove, best buy ti je Panasonic u svakom pogledu, no isprobaj prije model koji te interesira, u paketu sa dvije sluške imaš i Quadro telefona, i dosta su dobri.....no ne znam zašto se obazireš na to da u paketu dolaze dvije slušalice kad ionako možeš kupiti svaku od modela dodatno? ja bi recimo izabrao model di je baza odvojena od punjača i uz to kupio dodatnu slušku,....rasporediš ih kam hočeš i kad hočeš

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a imaš u metrou i neki Binatone, 250 Kn, pa i da nevalja ništa barem je jeftino , dobiješ čak i baterije za tu cijenu, i 2 ispravljača, aparatići imau i dispaly.... ma čudo jedno

Dect, prikaz broja, 20 memorija, 7 sati razgovora, 80 standby...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam siemens gigaset vec drugu generaciju i prezadovoljan sam, zvuk savrsen, domet i baterija odlicni, imenik za 100 ljudi... Ja sam to uzeo uz ISDN ugovor na 12mj za neku malu lovu, ne sjecam se vise 200,300kn.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BM0021
    Ja imam siemens gigaset vec drugu generaciju i prezadovoljan sam, zvuk savrsen, domet i baterija odlicni, imenik za 100 ljudi... Ja sam to uzeo uz ISDN ugovor na 12mj za neku malu lovu, ne sjecam se vise 200,300kn.
    Jel taj imenik kao na mobitelu tj. može li se uz broj pohranit i ime i ako može da li ti kad te nazove netko čiji broj i ime imaš pohranjene u imeniku pokaže ime ili samo broj pokazuje? I koji je model.

Gledao sam malo na netu vidim ima panasonica koji imaju imenik sa 200 unosa ime i broj,to bi mi odgovaralo da ne moram tražit brojeve nego pohranim sve gore i zovem ko sa moba. Za Siemense nisam još pogledao - budem vidio što se nudi.

Kod nekih panasonic modela piše da imaju walkie-talkie opciju, ima li netko takav telefon pa da napiše kako mu to funkcionira-pretpostavljam da treba imati dva ista ili kompatibilna panasonic telefona pa se koristi za internu komunikaciju između dvije slušalice,zanima me koliki je tome domet otprilike-to bi mi bila korisna funkcija.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove