Ja sam prije nekih mjesec dana uzeo Sonyja i skroz sam zadovoljan sa aparatom, pogotovo zbog uloženog i dobivenog... 6 MP, slike su prilično dobre, aparat je prilično brz, ima uobičajne opcije i mogućnosti... Nisam zažalio...
ovako, planiram zamjeniti svoj fotoaparat malo boljim, i izbor je pao na jedan od ove dvojice... molio bih vas ako imate kakvih iskustava s ova dva fotoaparata da pomognete... recimo, sama brzina od okidanja do pokazivanja slike na lcd-u, menu, brojnost opcija i te neke sitnice me zanimaju... inače, s600 je 1249 kn, dok je LS3 1349, ali uz njega ide panasonicov punjač i 4 baterije, i SD kartica od 128MB, tako da panasonic ispada dosta jeftiniji... e sad, da li se isplati uzeti sony za tu razliku u cijeni...
Zadnji uredio Bimbi : 15-05-2006 u 22:27 Razlog: Uklanjanje oglasa o prodaji!
Ja sam prije nekih mjesec dana uzeo Sonyja i skroz sam zadovoljan sa aparatom, pogotovo zbog uloženog i dobivenog... 6 MP, slike su prilično dobre, aparat je prilično brz, ima uobičajne opcije i mogućnosti... Nisam zažalio...
potpisujem
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
evo sad sam naišo i na ovaj Pentax Optio 50L, pa me zanima kakav je taj pentax kao firma uopće, kakvi su im fotoaparati... koje su mu glavne prednosti/mane?
Bookmarks