mos upalit mob ali nemozse nista vidit na ekranu
dali je moguće upaliti nokiu 7650,bez flat kabela,ako je moguće ,na koji način?
Tnx!!!
Zadnji uredio mstaglicic : 20-05-2006 u 20:41
mos upalit mob ali nemozse nista vidit na ekranu
Ali,kako ću ja znati da je on upaljen?jel može barem zasvjetliti ili da ga punim preko punjača,pa da zasvjetli?koliko bi koštao popravak?
Zadnji uredio mstaglicic : 20-05-2006 u 21:44
Pokušaj ga uključiti na slijepo i pusti 1 minutu da digne sustav. Onda utipkaj PIN i pokušaj se nazvati s drugoga moba.
A,što ako nisam uključio provjeru pina?jeli isto ili ?puno ti hvala!!!![]()
Pa ako nemas pin onda ga samo pusti da se digne sustav i probaj se nazvati.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ja mislim da bih se trebalo upaliti svjetlo na tipkovnici
Držite mi fige da uspije.hvala svima!!!![]()
pa trebalo bi ti uspjeti![]()
Evo,jutros ga palim ,milijun puta ga zovem,a on ne zvoni,koju tipku trebam stisnuti za javiti se i kako doći do profila pa na općenito,i kako doći do galerije zvukova,meni je pukao flat kabel koji spaja matičnu i tipke!
pravac servis nema druge
a jel se isplati to popravit u Solvensu u Splitu za 120 kn,s ugradnjom,s 3mj. garancije i hoću li poslije popravka moći vidjeti podatke koji su bili na njemu?
Ali, jesi uspostavio vezu sa 7650? Ako da, ne znam što više tražiš na mobu kojem ne možeš vidjeti što je na zaslonu.Izvorno postao mstaglicic
A, ako ti uopće ne zvoni na drugom mobu (ako vezu nisi uspostavio), jesi probao staviti ga na punjač- tada obično Biiipne za početak punjenja. To bi značilo da je zvučnik OK i da je na Općenito.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ovako,ja ga nazovem ,neki put zazvoni 3-4 puta,nekad odmah kaže:korisnik je trenutno zauzet ili je isklučio mobilni telefon...,ali ja neznam koju tipku treba stisnuti za odgovoriti na poziv ,i neznam kako staviti na profil općenito,zna li tko možda?
Da tu nije otišlo još nešto osim flata?![]()
Pa znaš koja je tipka za odgovor na 7650.
U Mobisu!
Neznam koja je tipka za odgovor,jer mi je flat pukao u 8. mjesecu 2005.godine,onda sam ga imao samo 1 mjesec,i malo jače otvorio mob. i poletio gornjidio.
Izvorno postao mstaglicic
Zelena![]()
lol pa moda su mu se izlizale tipke(pogledaj sliku moba i pogledaj gdej se nalazi zelena slusalica)lol
Stisnuo sam zelenu tipku,a on ništa.jel možda lijeva gornja tipka(ili desna)?
Morala bi ti raditi zelena slušalica. Pokušaj spojiti ako imaš slušalice za mob, one moraju doći s onim dijelom kojeg pritisneš za javiti se.
Ili, ako si siguran da je mob uključen, pokušaj naslijepo otipkati svoj drugi broj i nazvati se upravo sa 7650.
U Mobisu!
Kako da budem siguran,obično kad odgovoriš,onda se čuje kao neki šum,a meni se nikako nemože javiti,tnx.![]()
Čekaj, ovo sad ne kužim. Pa napisao si da ti nekad zvoni 3-4 puta...Izvorno postao mstaglicic
O kakvom šumu pričaš.
Čuješ li bar BIIP kad ga staviš na punjač?
U Mobisu!
Ne čujem bip.
Bookmarks