Dal vam recimo smeta kad imate užasan broj koji niko ne može zapamtit itd......Mene to ubija jer nikad ne upecam pravi broj samo neke čudne brojke,jebote......
Dal vam recimo smeta kad imate užasan broj koji niko ne može zapamtit itd......Mene to ubija jer nikad ne upecam pravi broj samo neke čudne brojke,jebote......
zato ja imam broj koji nikada nisam mjenjo i lagan je za zapamtiti pa ga svi znaju
Pa meni to nekako i ne izgleda prevažno, oni koji me zovu ili me imaju u memoriji ili se javljaju na neodgovoreni poziv.
Ja zaista malo brojeva znam na pamet i uvijek ih učim ne po znamenkama nego po melodiji. Nekoliko ih puta naglas otpjevam i to je to, baš kao što sam učio Morsea.
Ja imam relativno lagan broj za pamtit, a imam i još jednu tajnu karticu (isto jako lagan broj za pamtit) ali je nisam aktivirao nego je čuvam za ne znam šta... kao neka vrst rezerve...
Ali svoj prvi, jedini, dragi, voljeni broj nikad ne bi mjenjao. Nekako sam duhovno vezan za njega.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@ericsson...
Mene bas briga kakav je broj...glavno da je broj![]()
Forumaš godine :)
Ni meni mada nemam baš neki lagani broj za zapamtiti.
nije
Ako si gladan pojedi nesto
Posto mi je ovo prvi broj,zadovoljan sam s njime.Stoga,nije mi vazno.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Broj ko broj. Ja baš i ne zovem "svoj" broj!? Pa mi je svejedno kakav je, al mi se sviđa jer je zgodna kombinacija. A od ostalih ljudi baš i ne pamtim brojove, jer zato služi mobitel. Imaš 500 mjesta za spremanje + kartica i još da pamtim brojeve!? Nisam lud.![]()
A šta onda kad se npr. izgubi mob s karticom?Mislim da bi bilo pametno da svi imamo i u nekom konvencionalnom načinu spremljene sve brojeve... iako se ni ja tog ne držim, ne da mi se zapisivati brojeve na papir kad svako malo napravim backup imenika na kompu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da stvarno izgubiš karticu ili mob i kaj onda? Odu svi brojevi u p.m. Ja imam zapisano negdje 30-tak brojeva na papir za svaki slučaj, dalje mi se nije dalo zapisivati.![]()
Aha, važno mi je kakav je broj, mora biti dostupan,![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dobro, imam negdje papir s brojevima a imam i beckup na compu. Al šta ako ti crkne komp, a izgubiš mob il karticu!?, a klinac ti kopa po ladicama i dočepa se baš papira s brojevima!?![]()
ja imam vec 3 godine u planu zapisati sve brojeve na papir ali...
Pa nije...al sam uzeo broj po izboru...da lakše zapamtim a i znače mi brojevi nešto.
jel to onaj vip??Poslao: whiteboy
Ja imam relativno lagan broj za pamtit, a imam i još jednu tajnu karticu (isto jako lagan broj za pamtit) ali je nisam aktivirao nego je čuvam za ne znam šta... kao neka vrst rezerve...
Ali svoj prvi, jedini, dragi, voljeni broj nikad ne bi mjenjao. Nekako sam duhovno vezan za njega.![]()
;-)
Onda si pegula.Poslao: tratincica
Dobro, imam negdje papir s brojevima a imam i beckup na compu. Al šta ako ti crkne komp, a izgubiš mob il karticu!?, a klinac ti kopa po ladicama i dočepa se baš papira s brojevima!?![]()
![]()
U biti broj znam (svoj) nekih 3 mjeseca a onda se širi narodnom predajom pa ga uredno "posijem pa...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Šta je to "pegula"!?
Mi to u slavoniji nemamo u riječniku!
De prevedi.
Ništa osobno!!
He he pegula=nemaš sreće, luzer.
Aaa! Upališ motorku!?
Ništa osobno!!
Da, valjda.
To ti je kad te bije maler.Poslao: tratincica
Šta je to "pegula"!?
Mi to u slavoniji nemamo u riječniku!