Cuo sam kako se ne moze dekodirat pa zato moram pitati..nna li neko da li se vec moze otkljucati 6280 od operatora Drei? Ako da...kolika je cijena? I jeli ovo slucaj samo sa 6280 na Drei-u ili i ostali telefoni na Drei-u ostaju zakljucani zauvijek?
Pozdrav
6280 se ne može otkodirati, i to nema veze sa drei (3) mrežom.
ne znam koji su drugi mobiteli u ponudi, ali LG U880 se isto ne može, a svi ostali mogu
A zna li se mozda kad bi se moglo naci rijesenje za dekodiranje 6280?
Hoce li uopste skoro doci dan kad ce se ovaj telefon moci dekodirati bez problema? Dvoumim se da li da ga uzmem na 3-u...jer koristim uglavnom T-Mobile i domacu karticu kad sam kuci preko ljeta, ali ako se tamo do augusta nece moci dekodirati ne znam koliko mi je pametno to uzimati. A telefon mi se svidja skroz kao i usluge na Drei-u koje nude preko UMTS.Izvorno postao adi
Za sad se još ništa nezna... Možda kroz neki mjesec-dva dana... Ali pročitaj na stranici koju je stavio Drug Mile, i tamo se malo raspitaj... Bezveze idu dvije teme paralelno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nadat se da ce se to rijesiti za mjesec-dva-tri...
Da ne otvaram novu temu, kakva je situacija sa N70, moze li se on dekodirati?
koliko je meni pozanto N70 je gotovo nemoguće otkodirati... Čini mi se da se kodiraju isto sa tim BB5 (ili kako se već zove) kodom...
Ma ništa od svih Nokia BB5 mobitela neće biti moguće dekodirati još jaaaaaaaako dugo. Ništa još u svijetu unlockera nije ni na vidiku.
npr. ako netko postavi pitanje kad će BB5 unlock, to je isto kao da je stavio spam na forum
Samo da znaš moguće je ali...Izvorno postao andrija
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21354
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
6280 trenutno spada u nemoguće, nažalost...
stariji BB5 modeli se mogu rješit
A N70 i 6680? Spadaju li i oni u nemoguce ili je neki od njih moguce otkljucati?Izvorno postao Inovator
Za N70 mislim da je nemoguće otključati, a 6680, možda može onaj unlocker iz Beograda... Ali je to neisplativo... (neki su govori nešto oko 60-70eura)
oba se mogu rješit....Izvorno postao Ićo
Ok... Hvala na info...Ali opet, neisplativo je slati mob u Beograd pa plaćati 60-70eura (ili možda i više), pa onda opet čekati da ti dođe nazad... Previše "živciranja" i vremena...
Hvala na informacijama.
Znaci isti slucaj sa sva tri telefona (6680, n70, 6280).
Sad se mogu dvoumiti izmedju n70 i 6280![]()
Ma između ta dva mobitela se i ja dvoumim, ali čini mi se da ću se odlučiti za N70... Da neidemo u off, ako te zanimaju mišljenja forumaša o ta dva moba, otvori temu, u usporedbe, pa će ti tamo ljudi odgovarati...
Ali, ja bi rađe kupio mobitel kod nas koji nije zaključan...
Bookmarks