Ajd se ti nauči pisati sa isključenim caps lock.
Nekoliko Dana Uoci Objave Imena Igraca Koji Ce Otputovati Na Svjetsko Prvenstvo Cico Je Odagnuo Sve Dvojbe Vezane Uz Vugrineca.na Izravno Pitanje Novinara Jutarnjeg Lista:"vugrinec,da Ili Ne?",izbornik Je Kategoricno Odgovorio:"definitivno Ne,nije Neophodan"
Izbornik Smatra Da Je Ta Pozicija Pokrivena Sa Modricem I Kranjcarom-ovo Sam Prepiso Sa Rtl-a
Ja Mislima Da Je Hrvatska Ostecena Za Jednog Dobrog Igraca Sas Iskustvom
Ajd se ti nauči pisati sa isključenim caps lock.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Slažem se, čemu velika slova na početku svake riječi??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa zaboravio iskljucit je l to tolki bed
to forum automatski konvertira kada netko piše sve velikim slovima, pa ostavlja samo prva slova velika...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mislim da to stvarno mali problem...nemoras ga tako napadat odmah
e da,vugrinec ne ide na svijetsko
Zadnji uredio mala : 10-05-2006 u 20:53
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mali kranjcar ce pokrit tu poziciju, hahaha.... joj taj cico mi se gadi...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni je cico digo živce jer za njega vugrinec koji se muči i gine cijelu sezonu na terenu nije dostojan repke, dok ono "malo" krme od njegovog sina jednu tekmu u sezoni odigra dobro i ima zagarantirano mjesto u repki
ma nabijem ja takvog izbornika
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
EDIT: mislio sam ako mozemo o Capsu i o nogometariama ovakvima da mogu i ja malo uletit
dobar grah daleko se čuje
sta mislis zast je kranjcar u repki...? to je logicno...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
danas svi vikali CICO PEDERU zna se zasto, jer nije pozvao eduarda u repku.![]()
![]()
haha a jadan ...tako mu i treba,evo prvi put nakon dugo vremena sam vidjela da je stadion skoro pun
a on stavi onu klasicnu podstavu,one stare...a sta je sa klasnicem? oce on?
taj ,ali je dobar u werderu...
za da silvu mi nije zao zato sto su olic,prso,klasnic balaban klasa vise
a rapaica??? meni je zao za vugrinca
hahahaha koga ti nasmijavas?Izvorno postao sonyck
dudu je bolji od njih svih!
olić je dobar,trci ko zec on mi polji od tog malog
da, samo trci i nezna nista drugo...
hocu rec ima boljih on nije nista posebno. dudu zna igrat nogomet. ma treba smjenit cicu... KUZE! KUZE! KUZE! KUZE!!!!!!
dobro,ipak se ti bolje kuzis u nogomet od mene![]()
a najjace mi je kad cico kaze da nece zvati nove igrace zbog atmosfere u svlacionici lol
Bookmarks