ja primjer imam paket od 2GB, šta trebam napraviti da mi daju FLAT..
Sada sam dobio sljedeći mail...
Neću moć odoljeti? hahahahahahaha, pa jedva čekam da mi se skinu s grbače... Sada to davaju bez ikakvih nagradnih igara ili besplatnih minuta... lopovština!!!Poštovani korisniče,
Pripremili smo Vam ponudu kojoj nećete moći odoljeti. Potpišite Ugovor za željeni paket MAXadsl prometa (2GB, 5GB, 10GB ili Flat Rate) na 12 mjeseci i osigurajte si jedno obračunsko razdoblje neograničenog surfanja po cijeni od samo 0,50 kn (PDV uključen).
Kako?
Jednostavno, na svojoj korisničkoj stranici podnesite Zahtjev za željeni paket MAXadsl prometa i uživajte. Pogodnost možete ostvariti i potpisivanjem Zahtjeva na svim T-Com prodajnim mjestima. Dodatne informacije o ponudi zatražite pozivom na besplatan broj Službe za korisnike 0800 9000.
Seriously?
ja primjer imam paket od 2GB, šta trebam napraviti da mi daju FLAT..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Nitko ti ga neće dati. Prebaciš se na flat i ubuduće plaćaš 378 kn mjesečno... I još jedan gratis mjesec dobiješ... Who-hooo!
ne može uzet od 2GB i dobit flat, pa kasnije plaćat za 2GBIzvorno postao frish-KI
Seriously?
Prebacis na recimo 5 Gb mjseceno, potpises s njima ugovor na 12 mj o tih 5 Gb i onda dobis jedan mjesec gratis Flate rate.Izvorno postao Bronth
Ja bas razmisljam o tome, trenutno koristim 5 Gb al nisam ugovor popiso, tak i tak uvjek probijem tih 5, pa mozda taj jedan mjesec da poskidam veliku vecinu toga za taj mj flat ratea.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ovo je zgodno za one koji su se ionako mislili prebaciti sa onog osnovnog paketa...
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Tko je rekao da će išta dobiti? Napisao sam da se može prebaciti i plaćati mjesečnu pretplatu za onaj paket koji odabere...Izvorno postao Compov
Bookmarks