Ako misliš na kest napisan u Word-u ili na PDF fajlove, onda je odgovor NE!!
Jedino možeš poslikati tekst pa ga onda pogledati kao sliku... Ali to nije to...
je li moguće čitati tekst na mobitelu, je li potreban nekakav program ili treba promjenit format teksta? (w550i)
.....:::: www.OneGame.tk ::::.....
------ One day, OneGame -------
Ako misliš na kest napisan u Word-u ili na PDF fajlove, onda je odgovor NE!!
Jedino možeš poslikati tekst pa ga onda pogledati kao sliku... Ali to nije to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Možeš fileove u .txt formatu prebaciti u folder spremljene web stranice.Tako spremljene ćeš ih moći otvoriti i čitati.
viš to nisam znaoIzvorno postao Mraz
![]()
Seriously?
E Mraz, svaka ti dala !![]()
Ićo, a zašto ne bi mogao čitat .pdf i recimo .doc file-ove? ili .xls i .html čak? nisi znao da postoji office rađen u javi? možeš čitata doc, txt, pdf, xls fileove bez problema, samo naravno treba ti ta java aplikacija.....
CellHtml_10.jar ili CoolBrowser.jar - java html browser
MicroReader 1.4.jar - In addition to plain .txt, this version can read two types
of compressed text files: The popular Palm DOC format (.pdb, .prc)
mobileoffice.jar - sve govori
PDFViewer.jar - sve govori
Bravo!Izvorno postao Mraz
![]()
sad imam pun mob viceva... nekakvih šifri koji mi trebaju stalno... blja blja...
Zadnji uredio Compov : 05-05-2006 u 14:01
Seriously?
Stara fora
Ali dobra za prepisivanje...isprobano![]()
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Kralj si!![]()
pošto je tematski dio, ne bi trebalo ići off, a God_of_War, ako trebaš još, tj. ako nisi našao te aplikacije, a trebaju ti, ja ti ih mogu poslat.
ali jel mi ipak netko može objasnit ovo što se komentira;
Mraz : Možeš fileove u .txt formatu prebaciti u folder spremljene web stranice.Tako spremljene ćeš ih moći otvoriti i čitati.
ja nisam baš shvatio što se s ovim htjelo reć, ne kužim, može mi netko samo pojasnit? di spremljene veb stranice?
hvala, ali sve sam ih našao tj. ti si mi hi daohttp://rapidshare.de/files/4741649/Aplikacije.rar.html
*.txt možeš prebaciti u bilo koji folder, ne mora biti u web stranice.![]()
samo da ne otvaram novu temu, imam jedno pitanje. kako se izgasi onaj natpis "tele2" (ili vip ili...) na zaslonu ?
kao "logo operatera" stavi prozirnu jpg sliku iste rezolucije koje ti i je taj logo, ne znam za koji mob trebaš.
treba mi za SE W550i. gdje se namjesta taj logo operatera?
ja koristim readmaniac. program je super, možeš browsati i odabradi željeni fajl u bilo kojoj datoteci. čita txt, doc i još neke. gdje se može nabaviti PDFViewer?
ovo neradi... veli nevaljan programIzvorno postao zerobravo
![]()
Seriously?
kako ne, pa meni je radio na siemens cx65........ a to je ta verzija, koja radi, siguran sam.... samo je spora, al to je ipak java aplikacija..... idem potražit drugu, iako sam siguran da sam ovu imao na cx65....
evo sad isprobao, radi na siemensima cx65 i na c75, a na nokiji 6260 neće, kaže neispravna aplikacija. sad mi tu nešto čudno, sumnjam da nije to samo aplikacija koju podržavaju siemensi, jer i skinuta je s neke ruske stranice, nešto tipa sve za siemnse...
nema veze neću krepat bez tog...![]()
Seriously?
Bookmarks