Motorola v360v - 991kn za te pare dobar izbor
Siemens C75 Ronaldo -šta bi taj ronaldo trebao značit
![]()
Ukoliko još nisi Vipme korisnik, uz niske cijene novih promotivnih Vipme kompleta i 290 kn na Vipme računu prava je prilika da to postaneš!
Motorola v360v - 991kn
Siemens C75 Ronaldo - 791kn
vise informacija http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=331011
Motorola v360v - 991kn za te pare dobar izbor
Siemens C75 Ronaldo -šta bi taj ronaldo trebao značit
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
....ronaldo ga drzao u rukama...hahaha.......nego link im nevalja....na jednom mjestu motorola, na drugom nokija...Izvorno postao rage99
![]()
cvita
OVO SA MOTOROLOM JE STVARNO OK.![]()
mislim da je simens pre skup.Izvorno postao zmija
ali ipak je to Ronaldo... ipak, i Ronaldu je pala cijenaIzvorno postao khideg
![]()
Motorola za te novce je odlicna. + dobije se neka sportska torbica![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
...da imam novaca, možda bi jedna moto-rola bila i u mojim rukama...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Siemens je jedan od glavnih sponzora Reala, tako da otud ta akcija....Izvorno postao cvita
Moj glas ide za V360, mada ju je već lagano vrijeme pregazilo
Ovi kompleti te njihova cijena nisu neka akcija samo ocekivani pad cijene i to je to...
Al već mi je to malo sforsano s tim nogometašima, bez obzira kaj je svjetsko prvenstvo...ima ih od reklama za Nike, Pepsi, pa je bilo nekaj i za Vodafone...kod nas isto za Ožujsko, Ledo bal, bla, bla...sad još rade i mobitele s njihovim potpisima...
Sve me strah otvoriti WC školjku, a da ne ugledam Ronaldovu facu![]()
![]()
Nije da ne volim nogomet, al kaj je previše je previše...
Bom Chicka WahWah
da, slažem se.
nije i neki pad cijene, čisto marketinško iskorištavanje SP-a. koristi se euforija pred prvenstvo...
Slažem se, ali mora im se priznati da znaju kako prodati proizvod! Osim toga, za prosječnog korisnika ta Moto je baš dobar ulov!Izvorno postao Inovator
![]()
Bookmarks