ah nokia i dizajn jer sam samo ja ili mob izgleda ocajno.
Najmanji of Nokia Eseries, the Nokia E50 je poslovni uredjaj za mobilne profesionalce
Nokia je danas objavila podatke o posljednjoj prinovi u Nokia Eseries familij poslovnih uredjaja.
Sa izvrsnim voice , email and data mogucnostima, the Nokia E50 omogucuje... ...
Read more:
Nokia E50The smallest of Nokia Eseries smartphone - full story
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
ah nokia i dizajn jer sam samo ja ili mob izgleda ocajno.
To je samo tebiIzvorno postao Codiac
. Meni je dizajn cist O.K.
Podsjeca malo na stari dobri Sony J7
DO YOU THINK VALENTINO ROSSI
CAN WIN ANOTHER WORLD CHAMPION TITLE???!
--WHO DOESN´T?!-- ;)))
Pomalo cudno izgleda, ali cini se ima izvrsne komunikacijske osobine.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Is it me, ili ovo liči na 3210?
Još jedan izvrsni 'multimedia computer' iz Nokije![]()
![]()
Testis unnus, testis nullus!
Covjece svaki tjedan nova nokija, malo su pretjerali. Sto se tice ovog modela, stvarno je ok. Nista posebno.
ovo je cisto okej
jedan klasican fon sa symbijanom i jos k tome ima i kameru, tako da ce monogi ljudi zaobici e60 i kupiti e50
sto je jos bitno, ima tobru tipkovnicu....
nokia je konacno shvatila da ce masovnijom proizvodnjom i sa sto vise modela stjerati u kut win mobile![]()
za ocekivati je da ce ovaj fon biti dosta brz, s obzirom da ima novi symb 9.1
RoBee
Šteta šta nema malo bolju kameru barem 2MP, kamera na mobu mi ne znači baš puno ali ipak kad bi sad kupovao novi nebi uzeo ispod 2MP
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Malo vuće na 3210...Izvorno postao Drug Mile
Mene i nokia zato i privlači jer većinom ima onaj "spartanski" jednostavan look i jednostavna je (čitaj logićka) je za korštenje!!!!! Meni je ovaj mob baš simpa, a osim toga bitno je kaj je u nutra a iz vana ovaj mob čist ok zgleda.
Pozdrav
Sviđa mi se ova Nokiina politika izdavanja E serije u tako kratkom vremenu. A i mobiteli su prva liga. Prvo E60 (mislio sam vrhunac, iako bez kamere), a sad E50. Mob je stvarno odličan.
@drug Mob stvarno liči na legendarnu 3210, i to mi se sviđa
Bookmarks