ne rade?? na koji nacin ne mozes uci u njih ?Izvorno postao Nixa
Ovako stoje stvari: Nabavio sam E550 i iso mi je na zivce skin od t-coma pa sam ga obrisao. Prije sam skopirao software sa P2KTools-om. Kasnije sam shvatio da nije skopirao fajlove sa atributima "hidden", al naravno prekasno. vec sam uploadao ovo sto sam skopirao i naravno, nikakvi atributi nisu bili postavljeni nakon kopiranja. sad na kraju mi ne rade neke postavke kao sto su postavke stilova zvona, teme...![]()
Evo neke informacije moba ak pomazu:
FLEX: SE7481AXXQ6061
Verzija softvera: R376_G_0E.65.14R_A
DPS S/W verzija: 62202000
Kako to srediti???![]()
![]()
![]()
ne rade?? na koji nacin ne mozes uci u njih ?Izvorno postao Nixa
Ček malo. Šta si ti skopirao s p2k Tools-om? Kakav softver?
Ja u biti ne kužim šta si ti njemu radio. Jedino kužim da si mu brisao t-mobile skin.
Možda tome problem. Nisam više siguran al misli da T-mobile skin defaultni skin za E550.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Je, meni je t-mobile bio defaultni i ikonice za skinove koji nisu imali svoje je mob vukao it t-mob skina. Ja isto ne kuzim sta si zapravo radio...? Imas na kompu sve sto si pobrisao? Pa probaj vratit onda sve di je bilo ili stavis novi soft ak ovak nece radit, bar se na motorolama skoro svaki krivi korak moze ispravit!
Ovak stoje stvari. Obrisao sam sve sto ima veze sa t-com-om.
kad otvorim stilove zvona, nemogu uci u detalje vec me izbaci na pocetni izbornik, a kad otvorim teme, nemogu izabrati ni jednu. Javi mi "greska sustava". Ja sam sve to skupa vratio u mob kako kako sam skopirao, ali ove funkcije i dalje ne rade.
Di uopce mogu naci novi soft?
(mislim, nov sam na forumu pa se bas ne snalazim po njemu)
Ja sam za e550 skinuo s motomodders.net, malo procitaj upute po forumu prije nego se upustis i obavezno napuni bateriju prije, nebi trebalo bit nikakvih problema. Ovo s stilovima zvona se zacas rijesi s p2k tools al ovo s temama mi se cini ozbiljnije pa se bojim da ces morat ubacit novi soft. Pricekaj jos da ti se javi neko iskusniji, mozda se i to da rjesit nekak jednostavnije...
I jos jedna stvar. Odkako sam kopao po mobu sa P2KToolsom, pokazuje mi4192786 Kb slobodne memorije i zauzeto 0. Ocito da sam nesto sj...!![]()
![]()
Hm, cini mi se da je onda najbolje rjesenje novi soft pa sve iz pocetka. Imas na sve strane upute kak se to radi, ja sam tu: http://bluedevil.info-mob.com/ naucio sve sta je trebalo a s motomodders.net skinuo monsterpack!
E, puno hvala!
Bum probal nest skemiati.
ovaj isti problem je i na onom mobu koji sam kupio od tebe. morat cu malo prouciti to. kazes da ima neki kratki postupak za stilove zvona (izbaci me van kad pokusam uci), ajd daj ukratko opisi, ovo s temama mi ne smeta tolikoIzvorno postao BM0021
Evo, naso sam nesta.
C/P sa BlueDevil's Lair
Motokit v1.06
http://public.globalnet.hr/~markma/Motokit106.zip
ZIP file, 3.5mb Vrlo korisna "katica za sve", s posebnim naglaskom za rješavanje problema kad mob više ne ulazi u stilove zvona.
ajd rijesio si jedan dio problema..da si pretrazio forum ne bih morao ni pitati al glavno da je rijesen problem!!Izvorno postao Nixa
pa, nebi se moglo reci da sam rijesio problem. Program je na kineskom jeziku, a i kad prebacim na engleski, dost toga i dalje prikazuje na kineskom. Tak da ga bas nista ne kuzim...
imam motokit i nemam slicnih problema ne kuzim zasto se tebi dogadjaju te gluposti!!Izvorno postao Nixa
izbriši file zh-cn u C:\Program Files\MotoKit\LanguagesIzvorno postao Nixa
Za pocetak, imam E seriju a program je za V seriju.
A ostalo, pocetnicka nesreca.![]()
Ma bit ce bolje, od gresaka ucimo i vijezbamo...![]()
e i v konkretno kod 550 serije isti vrag nemas brigeIzvorno postao Nixa
bitna je samo platforma, a to je R376....Izvorno postao jdabic1
Stilove zvona rjesis pomocu p2k tools, imas na vrhu fix melody db, kliknes to i pomocu p2k commandera obrises mytone.db i temptone.db (neznam dal se tak tocno zovu) uglavnom dva .db file-a i problem rjesen...
Ma njem ti sve otišlo kvragu jer je zbrisao defaultnu temu, i to sve vezano za nju. Tak da su stradali i stilovi zvona, i teme i meniji, sve. Najkvalitetnije riješenje mu je da tavi novi soft od V550 ili V620. Iako mu ne preporučujem zadnje verzije softa od v620 jer znadu zafrkavat na E550 (bar meni jesu).Izvorno postao BM0021
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Imam samo jedan db dokument, a to je OICQBuddyDatabase.db i nalazi se u root-u. (nemam pojma di bi trebal bit. al pretrazil sam celi mob)
/a/audio/ ............Izvorno postao Nixa
[QUOTE=BM0021]Stilove zvona rjesis pomocu p2k tools, imas na vrhu fix melody dbQUOTE]
E, ovo je pomoglo sa tonovima. Sad mogu u izbornik. A sto se tice tema... kome jos to treba... Hvala!
tema je bez veze samo zvuk pozadina i screen saver...totalno bez veze!! kod motorole je tako dok kod drugih mobitela je totalno druga prica!!Izvorno postao BM0021
Bookmarks