imas u ZGB tamo kad ides od trga prema Importanneu (prema gl. kolodvoru) s desne strane. Bio sam tamo ali su cijene nerealne (mislim da je bio 3310 za 300 ili 350 kn!!!)
znam da sam negdje vidio ili čuo da postoji dućan koji prodaje rabljene mobitele, zato me zanima jel zna netko?
...manje je više...
imas u ZGB tamo kad ides od trga prema Importanneu (prema gl. kolodvoru) s desne strane. Bio sam tamo ali su cijene nerealne (mislim da je bio 3310 za 300 ili 350 kn!!!)
iPhone 5s 16 GB
evo lokacije koje ja znam u zg:
1- novi zagreb - travno (kod mamutica); i otkup i prodaja
2- potez ozaljska- tratinska; bliže remizi nego cibnoni, poslije trešnjevačke tržnice kad ideš prema remizi, sa desne strane; i otkup i prodaja
3- kad ideš od glavnog kolodvora prema jelačiću; praška ulica; di ide tramvaj; jedno 100-tinjak metara od importanea prema jelačiću; sa lijeve strane; BOBO shop
puno hvala, budem možda se sutra bajkom zaletio i pogledao!![]()
...manje je više...
Ma to ti se uopce ne isplati gubit vrijeme, ja sam jednom bio cisto da vidim u tom kod zrinjevca. Nisam stvarno mislio prodat mob nego samo da vidim kolko bi platio -nudio mi je 100€ za samsung e700 sa svom opremom, naravno u vrijeme kad se tek pojavio i kostao u oglasniku vise nego duplo a u isto vrijeme je prodavao npr. siemens sl55 za 950kn...
ma eto sve 5, i ja ću bezveze malo otići i vidjeti, htio bih si ubost neki stari rijedak ili legendarni mob...![]()
...manje je više...
imas i na autobusnom kolodvoru tocnije bilo je prije a sada dal je jos uvijek tamo blage nemam!
tog kod autobusnog nema više, znam di je bio, mislim da su to preuredili....
Ja znam da je bio jedan u samom autobusnom, tamo kod izlaza prema taksijima, do sexy shopa. Bio je tamo prije 2 tjedna...
Ti dućani se nikako ne isplate, ako želiš rabljeni mobitel, uzmi Oglasnik i to je to![]()
Testis unnus, testis nullus!
evo baš sam bio u bobo shopu kod strossmayerovog trga i moram reći da imaju fakat dosta mobitela, rijetkih što ja tražim, inače cijene su malo skuplje nego u oglasniku ali su servisirani i imaju garanciju 1 mjesec![]()
...manje je više...
ev ovako; ja sam ti "kod bobe" dekodiaro par mobitela, i otprilike sam upoznao tamo 2 lika koja tamo rade, i malo su me upoznali sa svojim radom, i mogu ti reći da oni otkupe recimo neki polovan mob, cijelog ga rastave, koliko ide, i onda mu srede interijer, i na večini stave nove maske, uglavnom zamjenske.
uglavnom, mob nakon njihovog sređivanja bude doslovno ko nov iako su to stariji modeli, sa naravno stavljenim najnovijim softom i naravno dekodiran i debrandiran. al sve u svemu cijene su im relativno povoljne na sve usluge, a i imaju široku ponudu.
Bio sam danas kod Bobe i također mi se čine da su cijene OK...vidim da ima mobitela koji su dosta izlizani i nemaju nove maske, ali im je zato i cijena vrlo povoljna...također, čovjek mi je ponudio i dobru cifru za otkup 6170, tako da možeda i napravimo posao...sve u svemu, dućan za preporučiti![]()
Bom Chicka WahWah
evo našao novi dućan na borongaju, malo sam zakasnio ali mi žena rekla da svi mobovi servisirani i imaju 3mj. garanciju, sutra ću ići vidjet kaj imaju![]()
...manje je više...
aj pogledaj dal ima nekih jednostavnih koji su jeftini da im traje baterija bar 2 dana tipa nokija 3210. treba mi za tele2.hvalaIzvorno postao Vex
a gle brijem da im radi baterija jel je valjda promjenjena, radije ti meni reci do kolko paraIzvorno postao dj_velja
![]()
...manje je više...
baš bio u ovom na borongaju i evo anegdota: SE k300i "rabljeni" dođe 698kn,a novi u vip paketu dođe 691kn, onak PREskupi su.....
...manje je više...
Bookmarks