BOK
dali ko zna dali se može na cx70 produžiti vrijeme snimanja videa kolko ima slobodne memorije. znam da je bila caka da se u mms postavkama stavi na 999 , ali ovde ne radi
BOK
dali ko zna dali se može na cx70 produžiti vrijeme snimanja videa kolko ima slobodne memorije. znam da je bila caka da se u mms postavkama stavi na 999 , ali ovde ne radi
Da, taj trik ne radi na cx70, ali ima patch na 1min ako imaš FW v50 ili više.
Link ti je u temi 'Korisni linkovi za Siemense'!![]()
ma nije problem sto snimak traje 30 sek nego sto nekada ne mogu ni tih 30 iskoristiti 5-6 sekundi i stane a imam memorije dovoljno za 30 sek
i mene to isto zeza...kad sam kupio mob sve je bilo ok, al nakon nekog vremena je pocelo srati..promjenio sam firmware i sadrzaj flex memorije ali i dalje prekida
mozda neko zna u cemu je problem?
Iako se tebi čini da imaš dovoljno memorije, zaboravljaš da dio memorije sam mob automatski rezervira za svoje potrebe (primanje i slanje MMS, imenik, za potrebe GPRS prijenosa i sl) tako da iako ti vidiš slobodnu memoriju ona nije stvarno slobodna. Taj "problem" imaju sviIzvorno postao adnanbalta
tako da ti ne preostaje ništa nego brisanje i oslobađanje memorijskog prostora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne misli on na to... I ja imam 7-8 MB pa snimanje jednostavno samo od sebe pukne nakon neodređenog vremena, može snimat 1 min pa puknut, a može i 5 min.
5 minuta ne može, čak ni patchiran, a ovo sa prekidanjem prije vremena događalo se i meni dok nisam skužio da pazeći što snimam nehotice i nesvjesno sam prekinem snimanje.
Prsti ponekad rade sami![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks