A da pokušaš nazvati 0800 9000 i prijaviti kvar ili im objasniti što se događa?
Ovo je za nepovjerovati! Evo prije par dana mi digli brzinu i do sinoć sve OK. Jutros se spojim na net, izludio koliko je sporo... Otvorim speedtest kad imam što vidjeti! Download mi varira od 210 do 404 kbps!!! Ne ide brže!!! Upload mi je s druge strane 147 kbps i ne ide sporije! Mislio sam da je do virusa ili čak do AV-a FW-a koje sam mijenjao, ali probao sam na drugom kompu i ista stvar! Stvar je očito u T-Comu. Resetirao sam router i sve što mi je palo na pamet, ali moja greška nije... Ima li tko slična iskustva? Ovo me već izluđuje od strane T-Coma...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
A da pokušaš nazvati 0800 9000 i prijaviti kvar ili im objasniti što se događa?
Ma nazvat ću ih ja, samo sam stavio ovdje thread da vidim je li se to još kome događa ili ja jedini imam taj peh... Čisto me zanima ima li još tko problema s ovim...Izvorno postao frish-KI
![]()
Pa da onda zajedno tugujete?Zovi i napravi dar-mar...
![]()
Zvao sam ih... Nisam ništa prigovarao puno, samo pitao za problem. Ovaj što se javio pojma nema... Kaže možda je do centrale, strpite se 2-3 dana pa ako se ne riješi nazovite nas opet. I još mi nešto reče (tad sam ga prestao slušati) da ako sada proslijedi pritužbu da će morati nešto ukinuti... bla bla...Izvorno postao frish-KI
![]()
No, kako čovjek reče... Čekaj 2-3 dana pa nam se javi, što drugo.Ne da mi se svađati s njima, nisu ništa napravili ni prvi puta kad su dizali sad brzine... Samo me brine kome ja i zašto plaćam račune kad ovakve stvari rade...
![]()
Hehe, ovo je ludo... Ne znam jesam ja što skrivio onim pozivom, ali brzina se vratila na normalu...No comment... Izgleda da je ovo
![]()
samo da nadodam da sam se ja več u temi o povečanju brzine izjasnio kako je i meni spor adsl,no vjerujem da če se iza 15.07 sve stabilizirati.
tlaci sluzbu za korisnike dok ti ne dignu brzinu
http://www.dnif.de
Da, baš će zato što će netko zivkati SZK, dignut mu posebno brzinu...
Neće služba za korisnike ništa poduzeti... Oni što nemaju napisano, pa da ti mogu pročitati, neće ni napraviti...Izvorno postao frish-KI
Inače, kao što sam već rekao, meni se brzina vratila u normalu, a onaj iz SZK mi je rekao da čekam do 15.07. dok se to sve sredi...
Bookmarks